Apex Legends Battle Pass

Apex Legends Battle Pass

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass

Respawn tarafından sürprizle çıkan Apex Legends, battle royale türündeki birçok rakipten daha yüksek oyuncu sayısına hızla ulaştı. Yine de stüdyo, isteğe bağlı bir battle pass‘la birlikte düzenli sezonlar üretmeyi planladığını ve şimdi bu fırsata ulaşmak üzere olduğunu açıkladı. Stüdyo bazı detayları yayınladı ve bazıları da yanlışlıkla sızdırıldı.

Neler Dahil?

Respawn’un battle pass’ları için bir yıl süren yol haritasında, bu yılki battle pass’larının dördünün de yeni silahlar ve özel kozmetikler gibi ganimetler ve en az bir yeni Legend karakterini içereceği belirtildi. Her battle pass’da yaklaşık 100 ödül olduğu söyleniyor. Bazı sezonluk eşyalar normal oyun sırasında açılabilirken, diğerleri battle pass sahiplerine özel olacak. Battle pass’da ayrıca, rastgele skinler ve kazanacağınız diğer öğelerden oluşan bir ürün yelpazesine sahip olan rastgele Apex Paketleri de yer alacak.

Fiyat

Respawn, Apex Legends battle pass için fiyatlandırma planını resmen belirtmedi. Bir yıl boyunca yol haritası, stüdyonun 2019 yılına kadar süren çeşitli battle pass’larında verdiği en ayrıntılı bilgilerdi ve duyurunun hiçbir yerinde fiyat belirtmedi.

Bununla birlikte, Origin mağazasında yanlışlıkla yapılan bir güncellemenin fiyatı açıkladığı ortaya çıktı. Respawn daha sonra hatayı kabul etti ve “Sezon 1 ile ilgili istenmeyen bir güncelleme” olarak nitelendirdi. Bütün bunlar sızıntının meşru olduğunu gösteriyor gibi. Bu sızıntıya göre, fiyat 950 Apex Coins olacaktır veya kabaca 10 dolar.

Bir Kurucu Paketi şu anda 30 dolar olarak sunuldu. Bu 2000 Apex Coins ile özel karakter ve silah skinleri, pankart çerçeveleri ve bir Kurucu rozeti gibi güzellikleri birleştirir.

Yayın Tarihi

Şimdiye kadar Apex Legends’in çıkış tarihi ile ilgili bildiğimiz her şey Respawn tarafından yayınlanan yol haritasından geliyor. İlk battle pass Mart ayında yayınlanacak ve onu Haziran, Eylül ve Aralık aylarında diğerleri takip edecek. Sızıntılar oldukça bazı hayranlar çıkış tarihinin yaklaşmakta olduğundan şüphelendiler. Fakat Respawn, sızıntının meşru olduğunu kabul ettiğinde, battle pass’ın o gün yayınlanmayacağını da belirtti. Şimdilik, ilk battle pass bülteni için kesin bir tarih yok.

Yeni karakter

Sızıntı aynı zamanda Sezon 1 karakteri Octane’i de ortaya çıkardı. Yeteneklerini resmi olarak bilinmiyor, ama söylentilere göre atlayış pedleri yerleştirme yeteneği var. Tabii ki, lansman pedleri bu açıklamaya uygun olarak oyun içinde görünmeye başladı. Respawn geliştiricilerinin Reddit’teki utangaç yanıtlarına dayanarak, bu kesinlikle Octane ilavesi için kasıtlı bir dillendirme gibi görünüyor.

Origin’deki sızıntı karakterin iyice incelenmesini sağladı. Fiyatlandırma bilgisinde olduğu gibi, Respawn’ın bunun istenmeyen bir güncelleme olduğunu kabul etmesi Octane’nın meşru olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, veri madenciliği diğer birkaç olası Legend daha ortaya çıkarmıştır, ama bunlar daha az kesindir.

Topluluk yöneticisi Jay Frechette, “İçinde çok eski olan ya da geçmişte denediğimiz ve kestiğimiz şeyler var ve bazıları hala Apex Legends için inşa ettiğimiz şeyler olabilir. Bu şeyleri bulunması hiçbir zaman asla çıkacağını doğrulamaz. En iyi ihtimalle, bu konuyla ilgili yayınlara bir söylenti olarak bakmalısınız. Bundan sonra ne olacağını göstermeye hazır olduğumuzda gerçek bilgi bizden gelecektir.” dedi.