Apex Legends Ekibi Oyuncuların Hitbox Sorunlarını Çözmeyi Planlıyor

Apex Legends Ekibi Oyuncuların Hitbox Sorunlarını Çözmeyi Planlıyor

Apex Legends Hitbox Sorunu

Apex Legends Hitbox Sorunu

Apex Legends, çoğu duruma göre elde edilen bir başarıdır, ancak bu sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Apex Legends’ın hitbox sorunu var. Bir Respawn topluluk yöneticisi geliştiricinin, hitbox‘ların (isabetin sayılıp sayılmayacağını belirleyen görünmez şekiller) karakterler arasında tutarsız ve size haksız bir avantaj sağlayabileceği yönündeki şikayetlerden haberdar olduğunu ve bunun “görüşüldüğünü” söyledi. Bazı Legend’ların hedeflerini kolaylaştıran orantısız derecede büyük hitbox’ları varmış gibi görünüyor. Örneğin Gibraltar’ınkinin Wraith’inkinden yüzde 140 daha büyük olması gibi. Diğerleri, daha kesin hitbox’lara sahipler. Bloodhound’un bacakları arasına ateş edebilirsiniz. Ama bunu Pathfinder’da denemek size isabet kaybetirir.

Topluluk yöneticisine göre, şirket “şimdilik daha fazlasını söyleyemez”. Respawn’ın konuyla sonuçta nasıl başa çıkacağı tam olarak belli değil. Son zamanlarda, oyuncuların yukarı bakarak bir atlama kulesinden daha uzağa seyahat etmelerini sağlayan bir hatayı çözmüştü. Bu Apex Legends hitbox sorununu da çok geçmeden çözülürse şaşırmayın.

Bu, yine de oyuncuların bir çözüm bulunana kadar Gibraltar veya Pathfinder gibi karakterlerden kaçınmak isteyecekleri anlamına gelmez, çünkü kendi avantajlarına sahip olma eğilimindedir (Gibraltar’ın koruması veya Pathfinder’ın kıskacı gibi). Ama tabii Respawn, Apex‘in çok şey ifade ettiğini kanıtlaması için bu tür hatalarla başının ağırmasını istemeyecetir. Kısa zamanda çözülecektir.

Apex Legends Hitbox Sorunları