Apex Legends İndir

Apex Legends İndir

Apex Legends Nereden İndirilir?

Hepinize selamlar sevgili okurlar. Bu yazımda oyunu beğenip oynamak isteyenlerin sorguladığı soru olan “Apex Legends Nereden İndirilir” başlığını çözümleyeceğiz.


Kısaca Apex Legends Nedir? Ne Değildir?

Apex Legends kısa süre önce piyasaya giriş yapan, Battle Royale modunu baz alan oyundur. Oyuna oyuncular arasında PUBG ve Fortnite karışımı deniyor. NFS serisi, Battlefield 5, FIFA serisi ve Sims serileri gibi oyunların yapımcısı olan EA Games battle royale piyasasına Apex Legends ile giriş yaptı. Girişinin nefes kesici derecede hızlı olduğunu söyleyebilirim. Apex Legends oyunu piyasadaki ilk haftasını 25 Milyon oyuncu ile kapattı. Bir hafta gibi kısa bir sürede bu denli bir oyuncu sayısına sahip olması sizce de şaşırtıcı değil mi?


Apex Legends İndirme

PUBG ile Fortnite birleşimi gibi görülen Apex Legends’i indirmek için bilgisayarınızda Origin uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Origin hakkında kısa bir bilgi vereyim; Origin, Steam gibi bir oyun kütüphanesidir. Origin’de Apex Legends gibi EA Games tarafından tasarlanmıştır. EA Games kendi oyunlarını kendi oyun platformu olan Origin üzerinden paylaşmakta. Yani EA Games yapımı oyunları edinmek için ilk durağınız Origin.

Apex Legends’i yüklemek için bilgisayarınızda Origin’in yüklü olması gerektiğini söylemiştik. Şimdi gelelim nasıl indireceğinize. Origini indirmek için aşağıda yer alan yazıya tıklayabilirsiniz.

Origin indirmek için hemen buraya tıkla!


Apex Legends İndirme (Alternatif)

Apex Legends’i indirmek için gerekenleri tamamladığımıza göre gönül ferahlığı ile oyunu indirebiliriz. Oyunu indirmek için hemen aşağıda yer alan yazıya tıklayabilirsiniz.

Apex Legends indirmek için hemen buraya tıkla!

Apex Legends’i indirmek için aşağıda vermiş olduğum linke tıklayabilirsiniz. Tıkladığınızda gelen sayfada biraz aşağıya inip fotoğrafta yer alan butonlardan herhangi birine tıklayabilirsiniz. Ayrıca gelen sayfanın üst kısımlarında bulunan puanlama çubuğunu kullanmayı unutmayın!

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir başka başlıkta görüşmek üzere!