Apex Legends Mobile Platforma Gelebilir

Apex Legends Mobile Platforma Gelebilir

Respawn tarafından geliştirilen EA’in 72 saat içerisinde 10 milyon, 1 haftada da 25 milyon oyuncuya ulaşan EA’in yeni yıldızı Apex Legends kısa sürede popüler olmuştu.

Apex Legends şuanda PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak yakın zamanda Fortnite ve PUBG ile daha iyi rekabet edebilmek için mobil cihazlara getirilebilir. Electronic Arts Q3 2019 kazanç çağrısı sırasında, EA Games’in CEO’su Andrew Wilson, şirketinin Apex Legends’ı Android ve iOS cihazlarına getirmek istediğini söyledi.

“Oyunu zaman içinde nasıl çapraz platforma ve mobil cihazlara dahil edebileceğimize bakıyoruz ve bu oyunun Asya’da çok büyük bir değeri olacağını umuyorum ve bu konuda konuşuyoruz.”

Apex Legends ücretsiz bir oyundur ve oyuncular oyun boyunca oynamaya devam etmeyi ve oyun içi para kazanmayı seçebilseler de, karakterleri için yeni ve benzersiz ürünler satın alabilirler. Oyunun içinde inşa edilen farklı para kazanma fırsatları olabilir.

Örneğin, EA, oyuncuların kozmetik ürünleri satın almasını ve zaman zaman yeni efsaneler (kahramanlar) almasını sağlayacak doğrudan bir satın alma seçeneği sunmayı planlıyor. Elbette, Apex Legends Pay2Win (parası olan kazanır tarzında) bir oyun olmadığından, bu eşyalar oyunculara oyunda bir ilerleme sağlamaz.

Apex Legends, doğrudan satın almak istemeyen oyunculara oyun içinde bunlara çok benzeyen Apex paketleri sunacak. Bir kez daha söylemek gerekirse, bu kutuların içindeki her şey tamamen kozmetik ürünler, yani bu sadece karakterinizin dünyadaki görünüşünü farklılaştıracaktır. Size oyunu kazandıracak yegane şey deneyim ve yeteneğinizdir.

Tüm bu paketler önümüzdeki aylarda Apex Legends’a dahil edilecek ve EA, oyunun yeni lansmanında haklı çıkmak için yeterli gelir elde edeceğine karar verirse büyük olasılıkla mobilde de mevcut olacak.