Apex Legends Sezon 1 Battle Pass, Sezon 2 için Yeterli Coins Veriyor

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass, Sezon 2 için Yeterli Coins Veriyor

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass’da Ne Kadar Apex Coins Kazanılır?

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass'da Ne Kadar Apex Coins Kazanılır?

EA, Wild Frontier adlı Apex Legends Sezon 1‘in yarın battle royale oyununun ilk battle pass ve yeni oynanabilir karakteri Octane ile birlikte başlayacağını duyurdu. Ve Fortnite’da olduğu gibi, Sezon 2‘nin battle pass’ını almak için battle pass’ı tamamlayarak yeterince oyun içi para kazanabilirsiniz.

Sezon 1 battle pass 950 Apex Coins’e mal olur. Ayrıca battle pass’ı içeren ve 25 seviyeli battle pass ilerlemesinde sizi ilerleterek iyi bir başlangıç yapmanızı sağlayan (ve buna karşılık gelen ödüllerin kilidini açma) 2,800 Apex Coins için de bir paket satın alabilirsiniz. Pass’ın kendisi, XP kazanmanın yol açtığı ödüllerle birlikte çeşitli ödüller içerir. Aslında bir blog yazısındaki EA’nın dediğine göre “bir sonraki Battle Pass kilidini açmak” için kullanabileceğiniz battle pass ile toplamda 1,000 Apex Coins kazanabilirsiniz. Alternatif olarak, yeni Legend, Octane gibi bir karakterin kilidini açmak için kullanabilirsiniz.

EA, bunun ne kadar süreceğini henüz açıklamadı. Battle Pass SSS’si, Apex Coin ödüllerinin 7, 11, 17, 21, 31, 37, 41, 47, 57, 63, 67, 87 ve 97 seviyelerinde kilitli olduğunu belirtir. SSS, ödülün her seviyede ne kadar büyük olduğunu göstermez, ancak battle pass’ın 100 seviye içerdiğini göz önünde bulundurarak, muhtemelen Sezon 2’ye geçişte satın almada gerekli Apex Coin’leri kazanmak için büyük olasılıkla çoğunu tamamlamanız gerekir. Buna karşılık, Fortnite‘ın ilham kaynağı olarak görünen battle pass’ı, Epic’in tahminlerine göre 75-150 saat arasında sürüyor.

Durum ne olursa olsun, battle pass esas olarak oyunculara, oyuncu profilinizi yükselterek elde ettiğiniz kazanımların yanında kazanmaları için ikinci bir ödül seti verir. Octane veya Apex Legends‘ın yeni battle pass’ını satın alsanız da almasanız da, Sezon 1 ücretsiz olarak bazı ödüller kazanmanızı sağlar: 18 yeni stat tracker, beş Apex Paketi ve Octane için yeni bir skin. Battle pass seviyeniz oyuncu seviyenizden ayrı olmasına rağmen, hem maç oynayarak hem de XP kazanılarak artırılır. Tamamlanması gereken hiçbir Fortnite tarzı challenge yok, ancak Respawn gelecek sezonların farklı çalışabileceğini ve oyuncuların geri bildirimlerine açık olduğunu belirtti.

Respawn‘ın battle royale oyununa katılacak dokuzuncu ve en yeni Legend olan Octane da 19 Mart’ta yayınlanacak. Octane, battle pass’ın bir parçası değildir ve onu ek Legend Tokens veya Apex Coins ile satın almanız gerekir. Mirage ve Caustic gibi, Octane da 12,000 Legend Tokens veya 750 Apex Coins’e mal olacak.

PC veya Xbox One’da Apex Legends’ı oynuyorsanız, Octane veya battle pass’ı almak için daha ucuz bir seçeneğiniz olabilir. Origin Access ve EA Access sırasıyla abonelere diğer birkaç ödüle ek olarak 1000 ücretsiz Apex Coins sağlamaktadır. Üye değilseniz, bir ay boyunca abone olabilir ve bu bonusu 1000 Apex Coins’e harcadığınızdan daha az parayla alabilirsiniz.

Apex Legends, Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Apex Legends, bir çok zayıf noktayı ele alırken, battle pass’ın en iyi bölümlerinde yer alan rekabetçi, takım tabanlı bir oyun yapan akıllı nişancı fikirlerinin bir karışımıdır.