Apex Legends Sezon 2 Fragmanları Sızdırıldı

Apex Legends Sezon 2 Fragmanları Sızdırıldı

Apex Legends Sezon 2 Fragman Sızıntısı

Apex Legends Sezon 2 Fragman Sızıntısı

Apex Legends Sezon 2, birkaç gün içinde başlıyor ve mağazada ne olduğu hakkında epey şey biliyoruz. Wattson adlı yeni bir kahraman, Sezon 2‘de piyasaya sürülecek ve bu da bir miktar denge değişikliği ve gözden geçirilmiş bir battle pass getirecek. Bununla birlikte, bir sızıntı sayesinde, Sezon 2’nin ne sunacağı hakkında bir kaç ipucumuz daha var.

Önemli harita değişiklikleri yolda gibi görünüyor. Yeni sezon için sızdırılmış fragmanlar, pek çok yeni bina ve yapının yanı sıra pterodactyl benzeri canavarlar ve Leviathan adında daha büyük bir dinozor şeklindeki tehlikeleri ortaya koyuyor. Ek olarak, bir EMP patlaması görünüşte doğuda daha önce çorak olan alanları yaban hayatı ve bitki örtüsünün gelişen bir alanına dönüştürmüş.

Both season 2 trailers in FULL HD Quality! from r/apexlegends

Dikkat çeken, yeni bir karaktere bir bakış gibi görünüyor. Bu daha önce açıklanmış Wattson değil, Crypto adlı başka bir dövüşçü. Bu kahraman bir süredir dile getiriliyordu ve sızan fragmanlarda görülebiliyor.

Apex Legends YouTube kanalı, 27 Haziran’da birkaç saat içinde yeni bir fragman yayınlayacak, bu yüzden sızan videoların resmi olarak yayınlanması o kadar uzun sürmeyecek. Sezon 2’nin 2 Temmuz’da başlatılması planlanıyor.