Apex Legends “Solos” Sınırlı Süre Modunu Sunuyor

Apex Legends “Solos” Sınırlı Süre Modunu Sunuyor

Apex Legends Solos

Apex Legends Solos

Apex Legends, oyunu gelecek haftadan itibaren sınırlı bir süre için değiştiriyor. Battle royale oyunu her zaman sadece çok oyunculu oldu, ancak bir süre kendiniz için bir isim yapmayı deneyebilirsiniz.

Respawn, Solos modunun 13 Ağustos’ta başlayıp 27 Ağustos’ta sona ereceğini söyleyerek Twitter’da “Iron Crown Collection Event”i tanıttı. Topluluk yöneticisi Jay Frechette’den bir Reddit gönderisi, ekibin topluluğun tepkisini izleyeceğini ve yeni moda geri bildirimde bulunacağını söyledi.

Frechette, “Aktif olduğunda Solos hakkında daha fazla konuşacağız ve oynama şansınız olacak. Şimdilik onu ortaya koyacağız ve ne olacağını ve ne tür geri bildirim alacağımızı göreceğiz.” dedi.

Bu, bir Ağustos etkinliğinde “en çok istenen özelliklerden birini sunma” sözünün yerine getirilmesi gibi görünüyor. O sıralar, topluluk bunun bir solo mod olabileceğini tahmin ediyordu. Tahminler doğru çıktı gibi görünüyor. Bu etkinlik sezonlar arasında geliyor. Aynı zamanda EA CEO’su Andrew Wilson, 3. Sezonun 2. Sezondan “daha büyük olacak şekilde şekillendiğini” söyledi.

Ayrıca Eylül ayı sonlarında Respawn‘dan başka bir şey görmeyi bekliyoruz. Stüdyo, 25-26 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Oculus Connect’te bir VR oyunu ortaya çıkarmayı planlıyor. Respawn, bunun “premium” Titanfall oyunu olmadığını söylemişti, ancak bu Titanfall evreninde kurulmayacağı anlamına gelmiyor. Apex Legends ile evreni genişletmede başarılı oldu, bu yüzden stüdyo bunu tekrar yapmayı planlıyor olabilir.