Apex Legends Yeni Karakter Octane Çıkıyor

Apex Legends Yeni Karakter Octane Çıkıyor

Apex Legends Octane

Apex Legends Octane

Apex Legends geliştiricisi Respawn, oyunun ilk battle pass‘ın Mart ayında başlayacağına söz vermişti ve şimdi tam olarak ne zaman olduğunu biliyoruz. Geliştirici, Sezon 1 Battle Pass‘ın 19 Mart Salı günü, yeni karakter Octane ve kilidini açmak için bir sürü yeni kozmetik ve ödülle birlikte geleceğini açıkladı. Battle Pass size 950 Apex Coin’e mal olacak (yaklaşık 10 $). Ayrıca, sezonun bir sonraki 25 seviyesini anında açan 2800 Apex Coins için bir Battle Pass Bundle da mevcuttur.

Battle Pass’ı satın alarak hemen kilidini açtığınız çeşitli ödüllere ek olarak, diğer skinleri, kozmetik ürünleri ve hatta Apex Coin’leri kazanmak için seviyenizi yükseltebileceksiniz. Tüm oyuncular için belirli sayıda ödül vardır, ancak büyük çoğunluk Battle Pass’ı satın almanızı gerektirir. Eğer alırsanız, giriş maliyetini geri kazanmanıza izin veren ve bir sonraki Battle Pass’ı satın almaya yetecek kadar 1,000 Apex Coins kazanabilirsiniz.

Her Battle Pass, tüm oyuncular için sezonluk eşyalar ve battle pass sahipleri için bazı özel kitler de dahil olmak üzere yaklaşık 100 ödül içerecektir. Battle Pass’ı daha sonra almaya karar verirseniz, ödüller geriye dönük olarak uygulanır. Battle pass’ı satın almanız, ödüllerinizin bir parçası olarak size ekstra Apex Paketleri kazandıracak ve doğrudan teklif edilenlerin ötesinde rastgele skinler ve diğer kozmetik ürünleri için daha fazla şans sağlayacaktır.

Beklenen bazı battle pass’da bulunmayan bir şey ise, Fortnite‘dakilere benzer challenges’dı. Unlocks, herhangi bir özel amacı yerine getirmeden, sadece XP üzerinden yapılan battle pass seviyelendirerek kazanılır. Respawn bir blog yazısında, “İlk Battle Pass oyunumuz, aynı zamanda müthiş ganimet kazanırken temel Apex Legends deneyimini öğrenmeye ve denemeye devam etmenize izin vermekle ilgilidir. İlk versiyonun, Watchtower Artemis’ten 720 backflip yapmanız ve yere vurmadan önce iki Wingman headshot yapmanız gereken karmaşık bir görev sistemi etrafında inşa edilmediğini fark edeceksiniz. Gelecekteki Battle Passes için görevlerde ve challenges’da gerçekten harika bir tasarım alanı olduğunu düşünürken, ilk sürümün oyuncularımızın oyunu oynamasına ve öğrenmesine izin vermesini istedik.” diye yazdı.

Tahmin edildiği gibi, yeni karakter Octane. PlayStation Blog, hız için sağlık takası yapabilen bir Adrenaline Junkie yeteneği ve sınırsız bir Stim sağlığı beslemesi de dahil olmak üzere güçlerini ana hatlarıyla açıkladı. Ayrıca kendisine ve takım arkadaşlarına ciddi bir dikey destek veren Launch Pads’e Ultimate Ability olarak sunuyor. Özellikle Octane, battle pass ile birlikte yayınlanacak, ancak ayrı bir satın alma olacak. Mirage ve Caustic, 12.000 Legend Tokens veya 750 Apex Coin ile aynı maliyette olacak.

Octane, Origin‘de tesadüfi bir güncellemeyle ortaya çıktı, ardından Respawn’un “Sezon 1 ile ilgili kasıtsız bir güncelleme” olduğunu kabul etti. Daha sonra atlama pedleri oyunda görünmeye başladı, daha sonra yeni karakterin güç seti hakkındaki söylentileri doğrulamak zorunda kaldılar.

Sezon 1, bir sonraki sezonluk battle pass ile değiştirileceği Haziran ayına kadar sürecek. Bundan sonra, Eylül ve Aralık aylarında, 2019 için iki tane daha planlanıyor.