Apple Watch Muhtemelen Hem LTE Hem de LTE Olmayan Sürümlerde Gelecek

Apple Watch Muhtemelen Hem LTE Hem de LTE Olmayan Sürümlerde Gelecek

Şirket ayrıca, form faktörü önceki sürümlere büyük oranda benzerlik göstererek tasarım üzerinde pek fazla değişiklik yapmayacak. Söylenen haberler, geçmişte Apple trendlerini güvenilir bir şekilde öngören KGI Securities’in Ming-Chi Kuo’sundan geliyor. Kuo, yeni Apple Watch‘un 38 mm ve 42 mm’lik iki boyunda olacağını da belirtti. 

Bloomberg sonraki Apple Watch ürününde LTE yer alacağını ve Kuo, 3G’yi desteklemeyeceğini açıklıyor; bu da başka pazarlarda çalışmayabileceği anlamına geliyor. Bununla birlikte Bloomberg; AT & T, Verizon, T-Mobile ve Sprint’in bağlı olan Apple Watch’u destekleyeceğini belirtti. Cihaz muhtemelen önümüzdeki aylarda yeni iPhone‘larla birlikte duyurulacak. 

Haziran ayında Apple, yeni gözlük modellerinin günün saatine göre güncellenebileceğini veya bu sonbaharda watchOS 4‘le lansmanının yapılacağını duyurmuştu. Ayrıca, ilgili içeriği gösterebilecek bir Siri gözlem modülü çıkacağını da belirtti. Bu sabit güncellemeler sabit bir hücre bağlantısından yararlanacaktır. Kullanıcılar telefonlarını evde bırakabilir ve yine de Siri‘yi kullanabilir, fitness rutini takip edebilir ve Mesajları yanıtlayabilir. LTE teknik olarak doğrulanmamış olmasına rağmen, Apple’ın yenilemenin bir parçası olarak tanıtması mantıklı olacaktır.