Arena Breakout: Infinite Oyun Kodu Escape from Tarkov’dan Çalındı

Arena Breakout: Infinite Oyun Kodu Escape from Tarkov’dan Çalındı

Çıkışlı Arena Geliştiricileri: Sınırsız’ın kodunu Tarkov’dan Çaldıklarına dair birçok kanıt ortaya çıktı. Oyuncular, Arena Geliştiricileri: Sınırsız beta sürümü kodunda kazıntılar yaptılar ve kodun Tarkov’dan kopyalandığını ortaya çıktı.

Oyun dosyalarında, Tarkov ile aynı boss isimleri, saldırı ve hareket desenleri yazılmıştır. Ayrıca, başka bir hilecinin de söylediğine göre, Çin Tarkov’unun mobil versiyonundaki kodun da orijinal Tarkov’u kopyaladığı belirlendi. Tarkov ve Arena Geliştiricileri: Sınırsız’ın farklı motorları olmasına rağmen, oyunda Tarkov’dan alınan tam kod blokları bulunmaktadır. Boss Killah’ın desenleri bile Rusça açıklamalara sahiptir. Wild’ın mekaniği de çalıntıdır.

Bu arada, birçok kişi Tarkov geliştiricilerinin Arena Breakout: Sınırsız hakkındaki tweet’ini hatırlıyor, onları 25 Nisan’da hırsızlıkla suçlamışlardı.

Nikita Buyanov, Tarkov’un kod hırsızlığı skandalı hakkında yorum yapmaya karar verdi:

Çok zor birkaç haftaydı, bunu konuşmak istememiştik, ancak hangi oyunları destekleyeceğinize karar vermek size kalmış: Bu sadece türü ilerletmekle kalmayan, aynı zamanda yapılanı kopyalamaktan da çekinmeyen oyunlar. Ve daha önce bilinmeyen yeni bilgiler var. Kojaniy ismi (çalınan kodda ortaya çıkan) – Bu kişinin, Çalkantı’nın prototipi haline gelen adamın lakabıdır, bu boss’un sanatının çizildiği kişi. Hatta 2015-16 yıllarındaki birkaç erken yayınımızda bile bazen yer almıştı. Oyunu daha fazla gayretle sürdüreceğiz. Escape from Tarkov’un çıkışına kadar yapmamız gereken çok şey var ve daha fazla vaadi yerine getirmemiz gerekiyor. Bazı insanlar, son olaylara dayanarak, beni ileriyi görememekle ve hatta aptallıkla suçladı. Ancak beni tanıyanlar, dürüstlüğümü, çalışkanlığımı ve herkes için endişe duygumu her zaman takdir etmişlerdir.