Ark: Survival Evolved Extinction Genişlemesi PC’de Aktif

Ark: Survival Evolved Extinction Genişlemesi PC’de Aktif

Ark: Survival Evolved Extinction

Ark: Survival Evolved Extinction

Studio Wildcard, Extinction başlıklı Ark: Survival Evolved‘in yeni genişlemesinin bugün PC’de yayınlanacağını açıkladı. Extinction’da Ark‘ın hikayesi, Titans denen dev mega-dinozor yaratıklarına karşı insanlığın karşılaşması ile devam ediyor.

Baskın patron benzeri Titans’ı mağlup etmek Extinction’un merkezidir, ancak genişleme aynı zamanda daha çok yaratığa uydurma ve teknolojiyi de ekler. Cryopods, örneğin, yaratıcınızı saklamanıza ve bunları envanterinizde kolayca taşımanıza izin veren kullanışlı teknik parçalardır. Önceden varolan karakterlerinizi Extinction’a aktarabileceksiniz. Ancak öğelerinizin ve evcilleştirilmiş yaratıklarınızın geride kalması gerekecektir. Ne olursa olsun, Extinction’da iddia ettiğiniz her şey, Ark’ın eski haritalarına geri getirilebilir.

Studio Wildcard kıdemli toplum yöneticisi Jen Stuber bir Steam blog yazısında, “Önce Kuzey Amerika ve Avrupa’da Extinction sunucularını tanıtacağız. İlk bir başlangıç sunucusunu yayınlayacağız ve gerektiğinde çevrimiçi olarak daha fazla sunucu getireceğiz, bu nedenle lütfen bu süre boyunca bizim için sabırlı olun. Sunucular standart 70 oyunculu olacak. Extinction tüm CrossARK kümelerine (‘TheHundred’ hariç), ayrıca Conquest ve Small Tribes sunucularına dahil edilecektir.” dedi.

Extinction’ın bilgisayar sunucuları kısa teknik sorunlar yaşadıktan sonra piyasaya sürüldü. Extinction’ın Xbox One ve PS4 sürümlerinin ikisi de 13 Kasım’da piyasaya sürülecek. Extinction, Ark’ın Season Pass’ında yer alıyor ancak ayrı olarak da satın alınabiliyor.

Ark: Survival Evolved’in PC versiyonu, 11 Kasım’a kadar Steam‘de ücretsiz olarak oynanıyor. Ayrıca oyunu 13 Kasım’a kadar 20 $ / 18 £ / 22 indirimli bir fiyata satın alabilirsiniz.