ARK: Survival Evolved İçin Ücretsiz The Crystal Isles Paketi Yayınlandı

ARK: Survival Evolved İçin Ücretsiz The Crystal Isles Paketi Yayınlandı

Günümüz oyun dünyasının en önemli detaylarından biri şüphesiz, oyunun yayınlanmasının ardından çıkan genişleme paketleridir. Şirketlerin, oyunlar için sürekli olarak yayınladığı genişletme paketleri, oyuna ek içerikler eklemenin yanı sıra season pass gibi detayları da sunuyor.

Bazı geliştirici şirketler, oyunları için hazırladıkları bu ek paketleri ücretsiz olarak yayınlayabiliyor. Ücretsiz ek paket'e kavuşan son oyun ise ARK: Survival Evovled oldu. 

Bildiğiniz üzere son haftalarda ücretsiz olarak dağıttığı oyunlarla adını duyuran Epic Games, son olarak ARK: Survival Evolved'i Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtmaya başlamıştı. Bu kampanyanın başlamasından kısa bir süre sonra ise ücretsiz indirilebilir The Crystal Isles ek paketi yayınlandı.

ARK: Survival Evolved'de sunucuları bulunan yöneticiler, istedikleri zaman ek paketle gelen yeni haritaya geçiş yapabiliyor. Ayrıca ek paketle birlikte eklenen adalar ise oyunculara daha fantastik bir dünya sunuyor. Ayrıca bu adalarda birçok keşfedilebilecek öğeler bulunuyor.

ARK: Survival Evolved için yayınlanan Crystal Isles ek paketi, 150 kilometrekarelik bir alanı kapsayan oldukça büyük bir haritayı bulunduruyor. Eğer bu haritanın büyüklüğünü karşılaştırmak gerekirse, oyunda bulunan The Center yalnızca 70 kilometrekarelik bir alanı kapsıyor.

Ayrıca bu harita, volkanlar, yüzen adalar, ormanların yanı sıra yeni dinozarları da barındırıyor. Haritaya eklenen dinozorun ismi ise Tropeognathus. Adanın 150 kilometrekarelik bir alanı kapsadığını düşündüğümüzde, bu dinazorun oldukça faydalı bir binek olacağı şüphesiz.