Arrowhead Game Studios, Helldivers 2’nin ödül sisteminin gözden geçirilmesini planlıyor.

Arrowhead Game Studios, Helldivers 2’nin ödül sisteminin gözden geçirilmesini planlıyor.

Arrowhead Game Studios geliştiricisi, Helldivers 2’nin ödül sisteminin oyuncuların gecikme ve madalya ödemelerinin eksikliği konusundaki geri bildirimleri üzerine yeniden düzenleme planlarını açıkladı. Ayrıca, Helldivers 2’deki mevcut madalya sorunlarını düzeltme çabalarının da devam ettiği açıklandı.

Topluluk yöneticisi Twinbeard, “Helldivers 2 Major Orders” madalyalarının eksikliği konusunda endişelerini dile getirdi ve sorunlu sistem problemlerini uzun bir süre boyunca sürdüğünü kabul etti. Twinbeard’ın açıklamasına göre, üç büyük siparişten ikisine ait olan madalyalar oyunculara zaten gönderilmiş.

Gelecekte, bu taleplerin işlenmesi sisteminin köklü bir şekilde düzeltilmesine de gideceğiz, çünkü dürüst olmak gerekirse, bu sistem Malevelon Creak güneş enerjisi saatleri kadar güvenilir değil.

Helldivers 2’nin ödül sistemleri, madalya alımı etrafında dönen ve önemli bir rol oynayan bir oyunda hayati bir rol oynamaktadır. Bu madalyalar, iyileştirmeleri açmak ve daha iyi ekipmanlar edinmek için gereken oyun içi para birimi olarak hizmet eder.