Arrowhead’in CEO’su Helldivers 2’yi PC oyuncularına ne söyleyeceğini bilmiyor, ancak her şeyin düzeleceğini umuyor

Arrowhead’in CEO’su Helldivers 2’yi PC oyuncularına ne söyleyeceğini bilmiyor, ancak her şeyin düzeleceğini umuyor

Arrowhead Game Studio Genel Müdürü Johan Pilestedt, Helldivers 2 hakkında kendisine soru soran kullanıcılara ne cevap vereceğini bilmiyor. Bu nedenle, doğrudan duruma müdahale etme şansına sahip olmadan, güneşin tekrar parlayacağını umarak, krizin bir şekilde üstesinden gelineceğini umduğu bir gönderi yayınladı.

“Dünkü güneşin yerini kasvetli yağmur ve keskin rüzgarların aldığı bu sabah uyandığımda, her şey mükemmel olduğunda geçirdiğim nadir anları düşündüm. Yağmur büyüme için gereklidir ve baharı yaz yapar. Tek yapabileceğim güneşin tekrar parlamasını beklemek” – Pilestedt, Helldivers 2 satışlarının 170 ülkede durdurulduğunu duyurduğu bir Tweet’iyle birlikte belirtti.

Özellikle PSN hesabının bağlanmasını talep ederek Helldivers 2’nin PC’deki felaketinin nedeni olan Sony’e rağmen, yüzlerce ülkede bunu yapmanın imkansız olduğu gerçeği, geliştirme ekibi ile yayıncı arasında iç çatışma olduğunu gösteriyor.

Açıkça görülmektedir ki Arrowhead şirketi yayıncının kararlarına itiraz edemese de, Japon şirketinin mevcut stratejisinin işe yaramadığını ve Helldivers 2’nin geleceğine ciddi bir tehdit oluşturduğunu anlayacağını umuyor.