Artık The Walking Dead Epic Games Store’da

Artık The Walking Dead Epic Games Store’da

The Walking Dead Epic Games Store’da

The Walking Dead Epic Games Store'da

Aylarca süren kargaşadan sonra, Telltale’nin The Walking Dead‘in son sezonunun sonunda bir evi var. Skybound Games bugün, epizodik dizinin son halini alan bölümlerin Epic Games Store‘dan alınabileceğini duyurdu. Oyunun ilk iki bölümü şu anda platformda satın alınabilir, üçüncü bölüm ise 15 Ocak için planlanmış. Dördüncü ve beşinci (final) bölüm, 2019’da için planlanıyor.

Yaklaşan bölümler Steam gibi diğer platformlardan satın alınmayacak olsa da, sezon geçişini satın almış olanlara teslim edilecek. Bu platformlara sadık kalanların, The Walking Dead’i bitirmek için sadece Epic Games Store’a geçmeleri gerekmeyeceği anlamına geliyor.

Durum biraz alışılmadık olsa da, sonunda interaktif macera oyunu yayıncısı Telltale için rahatsız edici bir kaç aydan sonra güzel bir kapanış sağlıyor. Bu yılın başlarında, şirket personelinin çoğunluğunu çıkartarak oyunun geleceğini belirsiz bırakmıştı. Robert Kirkman’ın Skybound Games’i seriyi satın aldı ve bir sonuca bağlanacağına söz verdi. Geçen sene Skybound’un çatısı altında oyuna devam edildi.