Ashes of Creation için Yeni Oynanış Videosu Savaşçılara Adanmış

Ashes of Creation için Yeni Oynanış Videosu Savaşçılara Adanmış


Intrepid Studios şirketi, gelişmekte olan Ashes of Creation adlı MMORPG oyununun kum havuzu türündeki geniş oynanış videosunu yayınladı, savaşçı arketipinin nasıl çalıştığını gösteriyor.

Videonun tam bir buçuk saat sürdüğü videoda, savaşçının nasıl çalıştığı, beceri ağacı, çeşitli yetenekler ve savaşlar çok detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Tabii ki, bu geniş videoda oyunun diğer çekici unsurlarını da görebilirsiniz, örneğin yıkılabilir çevreyi.

İlginçtir ki, videodaki karakterimiz Ren’Kai orc’udur, bu yüzden Ashes of Creation’da bulunacak olan egzotik ırklardan birine bir bakış elde ediyoruz.

Bu videoda Ren’Kai’lerin oyun içinde gösterilmesi ilk kez olması hoş bir bonus.

Aşağıdaki videosuyla oyun hakkında büyük bir fikir edinebilirsiniz ve Alpha 2’yi beklerken inceleyebilirsiniz. Bu arada, videoda gösterilen şeylerin yanı sıra, oyun için oluşturulan diğer sanat eserlerini görebilirsiniz.

Yine de Alpha 2 hakkında henüz ne zaman yayımlanacağını bilmiyoruz. Bir süre önce duyuruldu ve geliştiriciler, oyuncuların tekrar ellerine geçmesi anına kadar oyunu getirmek için çaba sarf ediyor. Henüz bir yayın tarihi duyurulmasa da bir süre önce 2024 yılının 3. çeyreğine atandığını duymuştuk, yani beklemek için çok uzun bir zaman kalmadı.

Ashes of Creation üzerindeki çalışma Intrepid Studios tarafından uzun bir süredir devam ediyor, 2017 yılında Kickstarter üzerinden başarılı bir kampanya ile finanse edildikten sonra, neredeyse 20.000 destekçiden 3.3 milyon dolar toplamıştı.