Assassin’s Creed Valhalla’dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı

Assassin’s Creed Valhalla’dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı

Assassin’in Creed serisinin oyunlarının görüntüleri ve videoları yıllar boyunca sızdırılsa da, Valhalla seri tarihinin en büyük sızıntısıyla vurulmuş olabilir. 30 dakikalık bir oynanış videosu çıkışından aylar öncesinden çevrimiçi olarak paylaşıldı.

Yeni oyun sayesinde, büyük ölçekli dövüşün nasıl ortaya çıkacağını, birçok RPG sistemine derinlemesine dalıp oyunun mücadelesine yeni bir bakış kazanabiliriz.

Spoiler konusunda endişe duyuyorsanız ve bütün deneyimi tamamen kendiniz yaşamak istiyorsanız, sızdırılan videoyu izlemenizi önermiyoruz.

Sızıntı video Valhalla’nın açık dünyasında, kahraman Eivor bir ana hikaye görevine doğru yol almasıyla başlıyor. İlk görevi içeren 30 dakikalık videodaki odak noktası, müttefiklerin bir düşman kalesini ele geçirmek.

Sudan yaklaşılan geniş saldırıda oyuncu kapılardan geçiyor, düzinelerce düşmanla savaşıyor ve sonunda bir boss dövüşü yapıyor. Savaşta ana rakibi devirdikten sonra, oyun daha sonra onun hayatta tutulması veya işinin bitirilmesi için bir karar sunuyor.

Savaş Detayları

Bu 30 dakikalık görev boyunca geniş oyun kareleri görülüyor. Savaş sistemi Assassin’in Creed Odyssey'e oldukça yakın görünüyor. Düşmanlar, serinin önceki girişlerine kıyasla büyük miktarda hasar alıyor. Oyuncuların üstünlük elde etmek için okçuluk becerilerine, zamanı yavaşlatan güçlere ve çok çeşitli yakın dövüş yeteneklerine güvenmeleri gerekiyor.

Büyük ölçekli çatışma sırasında ekrandaki karakter sayısı da oldukça önemli. Çok sayıda müttefik kuvvet grubu, oyuncu savaşlarını seçebildiğinden düşman savunmalarıyla çatışıyor.

Görev tamamladıktan sonra, sızan video Valhalla'nın daha karmaşık RPG sistemleri gösteriliyor. Haritanın üzerine geldiğinizde, her bir yerel bölgede “önerilen güç” düzeyi görünür. Bu, karakter seviyenizin ve donanımınızın istatistiklerinin yeni alanlarla mücadelede hayati önem taşıyacağı anlamına geliyor.

Beceri Sistemi

Beceri sistemleri de videoda sergileniyor, oyuncular zaman içinde deneyimlerini ince şekilde ayarlayabilme özgürlüğüne saihp. Her beceri ağacının benzersiz bir hayvan tarafından temsil edildiği görülmekte. Sızıntı video Wolf gücü, Bear gücü, Raven gücü ve daha fazlasını gösteriyor.

Oyunun envanterinde sekiz öğe yuvası var. Her biri silah ve zırh çeşitlerini özelleştirmenizi ve yükseltmenizi sağlıyor. Önceki oyunlara benzer şekilde, bu öğeleri değiştirmek veya istatistiklerini yükseltmek genel güç seviyenizi artıracaktır.

Ayrıca, bir ok kılıfı ve yiyecek seçimi ile birlikte dört çeşit yükseltme malzemesi var gibi görünüyor.

Ubisoft oyunun çıkışı için 2020'nin 4. çeyreğini hedefliyor olsa da Valhalla için herhangi bir çıkış tarihi belirlenmedi.

Bu videonun tam olarak nereden geldiğini söylemek mümkün değil, ancak yakında daha fazla sızıntı olabilir. Her ne pahasına olursa olsun spoilerdan kaçınmaya çalışıyorsanız, videodan uzak durun ve dikkatli olun.