Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında Daha Fazla Bilgi Sızdırıldı

Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında Daha Fazla Bilgi Sızdırıldı

Ubisoft'un popüler serisi Assassin's Creed son oyunu AC: Valhalla hakkında yeni bilgiler sürekli olarak ortaya çıkıyor. Bu sefer serinin hayranlarını bir araya getiren web sitesi Codex tarafından birkaç ayrıntı yayınlandı.

Eivor'un Gemisi Drakkar

Oyuncunun gemisi Drakkar'ın ana karakter dışında sekiz kişilik bir mürettebatı barındırabileceğini öğrendik. Maceralar sırasında tayfayı işe alacağız ve her birinin kendi biyografisi olacak. Ayrıca kendi Vikinglerimizi oluşturmak da mümkün olacak, yani görünümlerini ve özelliklerini belirleyeceğiz.

İlginç olan ise mürettebatın sürekli gemide kalmak zorunda kalmayacak olması. Maceralar sırasında karaya çıkacaklar ve bize yardım edecekler, ancak bu özelliğin nasıl işleyeceğini tam olarak bilmiyoruz.

Drakkar'ı yeterince büyük bir su kütlesine yaklaştığımız anda çağırabileceğiz. Bu yüzden Assassin's Creed: Odyssey'de olduğu gibi bu sadece limanlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Ayrıca geminin görünümünü değiştirmek ve gemiyi güçlendirmek de mümkün olacak.

Karakter Gelişimi

AC: Odyssey’de olduğu gibi karakter gelişimi savaşçı, suikastçı ve avcı modelleri arasında gerçekleşecek. Ancak beceri ağacı çok daha geniş olacak ve savaş yetenekleriyle sınırlı olmayacak.

Geliştiriciler ayrıca gelecekte bu modellerin oyunun hikayesini etkileyip etkilemeyeceğini tartışacaklarını belirtti. Bu konuyu dile getirmeleri, hikâyede odaklandığımız yeteneklere bağlı olarak modellerin değişebileceğini düşündürmekte.

TV Dizisi Gibi Hikaye Görevleri

Maceralar önceki oyunlardan daha uzun ve hikaye bakımından daha zengin olacak. Her hikaye, bir TV dizisinin bir bölümüne benzeyecek ve benzersiz bir hikayeye sahip olacak.

Assassin's Creed: Valhalla PC'lere, Xbox One'a, Xbox Series X'e, PlayStation 4'e, PlayStation 5'e ve Google Stadia akış hizmetine gelecek. Oyun bu yıl piyasaya sürülecek.