Assassin’s Creed 3: Remastered Yayın Tarihi Onaylandı

Assassin’s Creed 3: Remastered Yayın Tarihi Onaylandı

Assassin’s Creed 3: Remastered

Assassin's Creed 3: Remastered

Assassin’s Creed 3: Remastered‘in çıkış tarihi nihayet açıklandı, ama şu ana kadar söylentilere rağmen Switch’e gelmiyor gibi görünüyor. Oyun 29 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Assassin’s Creed III‘ün yanı sıra, Assassin’s Creed III: Liberation ve Tyranny of King Washington DLC serisinin de yenilenmiş bir sürümü var. Koleksiyonda, PS4 Pro, Xbox One X ve PC’de 4K HDR yükseltmelerin yanı sıra “daha yüksek çözünürlüklü dokular, yeni bir grafik motoru ve diğer birkaç grafik iyileştirme” de bulunuyor. Koleksiyon bağımsız olarak satın alınabilirken, Assassin’s Creed Odyssey sezon geçişine sahip olanlar ekstra bir ücret ödemeden de alabilecekler.

Çok sayıda satıcı listesi, Assassin’s Creed koleksiyonunun bu ay Nintendo Switch için piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Ubisoft’un Assassin’s Creed III: Remastered‘in PS4, Xbox One ve PC için çıkış tarihini doğruladığı basın açıklaması, Switch sürümünden bahsetmiyor.

Assassin’s Creed 3, 2012 yılında ilk kez PS3, Xbox 360, PC ve Wii U için piyasaya sürüldü. Eleştirmenler serinin mantıklı bir şekilde genişletildiğini ve oynanışın zevkli olduğunu söylediler.