Assassin’s Creed 3 Steam ve Uplay’den Kaldırıldı

Assassin’s Creed 3 Steam ve Uplay’den Kaldırıldı

Assassin’s Creed 3 Kaldırıldı

Assassin's Creed 3 Kaldırıldı

Uplay mağazasında Assassin’s Creed 3‘ü aradığınızda, yalnızca yeni remaster’ı bulacaksınız. Aynısı Steam‘de de geçerlidir, ancak orijinal sürümün mağaza sayfası hala mevcuttur. Ancak, satın alma butonu kaldırıldı ve şöyle bir metin eklendi: “Uyarı: Yayıncının isteği üzerine Assassin’in Creed® III’ü artık Steam’de satılmamaktadır.” Oyuna her iki hizmette de sahipseniz, hala indirip oynayabilirsiniz.

Aynı şey, örneğin Sleeping Dogs gibi başka birçok yeniden yapılan oyunda da olmuştu. Assassin’s Creed 3 ilk olarak 2012 yılında piyasaya sürülmüştü. Oyuncunun çeşitli görevleri tamamlamak için gizli, parkur ve dövüş kombinasyonlarını kullandığı açık bir dünyada geçen üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunudur. Oyun boyunca oyuncu üç karakter rolünü üstlenir. Her ikisi de Amerikan Devrim Savaşı sırasında kurgulanmış olan oyuncuların bu diziler sırasında kontrol ettiği atalarının ikisinin anılarını anlatıyor.

Grafiksel değişikliklerin yanı sıra, yeniden düzenlenmiş sürüm, geliştirilmiş bir harita, daha fazla gizli seçenek ve sessiz suikast sunarken, görünüşe göre gemi bölümünün kısaltılmış hali gibi.

Assassin’s Creed 3 Remastered Fragmanı