Assassin’s Creed Odyssey 1.0.3 Güncelleme Yama

Assassin’s Creed Odyssey 1.0.3 Güncelleme Yama

Assassin’s Creed Odyssey Yama

Assassin's Creed Odyssey Yama

Assassin’s Creed Odyssey, bazı hataları düzeltme ve küçük (ancak belirtilmemiş) yaşam kalitesi özelliklerini yayınlamayı amaçlayan bir güncelleme aldı. 1.0.3 güncellemesi şimdi mevcut, ama yama notları nispeten belirsiz. Özellikleri arasında “yaşam kalitesinin ve kullanılabilirliğin artırılması” ve “belirli durumlarda meydana gelebilecek ‘çeşitli’ oyunların kesilmesi” konuları yer alıyor. Ayrıca performans ve istikrarı artırdığı söyleniyor.

Yama notları daha fazla bilgi vaat eden bir notla sona eriyor. “1.0.3’te yer alan değişiklikler ile ilgili ek bilgi için bizi takip etmeye devam edin” diyor.

Ubisoft, şimdiye kadar Odyssey‘in başarısıyla büyük olasılıkla mutlu olmuştur. Belirli satış verisi vermemiş olmasına rağmen, mevcut jenerasyon konsollarda seri içindeki herhangi bir oyun için en iyi lansman haftasını yaptığını açıkladı. Bu, seride en çok ses getiren oyunlar olan Assassin’s Creed Unity (2014), Assassin’s Creed Syndicate (2015) ve Assassin’s Creed Origins (2017) dahil olmak üzere Assassin Creed IV: Black Flag (2013)’i de geri de bıraktığı anlamına gelir. Bu sayı, mikro-ödemelerden elde edilen geliri kapsamaktadır; diğer oyunların birim bazında bunu aşması anlamına da gelebilir. Ama Odyssey tamamen daha fazla para geliri sağlamıştır.

Odyssey, gelişmekte olan bir pazardan da fazla ilgi görüyor. Google, bunu Project Stream teknolojisi için bir test konusu olarak kullanıyor. Sınırlı sınama için seçilen oyuncular, Chrome tarayıcısı aracılığıyla gelecek yılın Ocak ayına kadar oyunu sınırsız oynayabilir.