Assassin’s Creed Odyssey 1.0.5 Güncellemesi Şimdi Yunanistan’ı Daha Kararlı Hale Getiriyor

Assassin’s Creed Odyssey 1.0.5 Güncellemesi Şimdi Yunanistan’ı Daha Kararlı Hale Getiriyor

Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi

Assassin's Creed Odyssey Güncellemesi

Ubisoft, PlayStation 4 ve Xbox One’da Assassin’s Creed Odyssey için yeni bir yama yayınladı. 1.0.5 yaması PS4 üzerinde 0.16 GB ve Xbox One’da 0.1 GB boyutundadır ve ezici hatalara odaklanır. Buna bir önceki yamadan sonra görünen bir sorunu düzeltmek de dahildir.

Yama notlarına göre, kararlılığı artırır ve güncelleme v1.0.3’ün piyasaya sürülmesinden sonra oyunun kontrol panelinde çökmesini engelleyen bir sorunu giderir. Güncellemenin kendisi, yaşam kalitesinin iyileştirilmesi ve oyun bozma hatalarının giderilmesiydi. İki güncellemenin arasında sadece birkaç gün olmasına rağmen, Ubisoft bu meseleleri çabucak görüyor.

Bu hafta Ubisoft ilk planlanan canlı etkinliğini iptal ederek, kayıp bir paralı askerin AWOL’a gittiğini açıkladı. Stüdyoda hala canlı içerik ve genişlemeler için büyük planlar var. Stüdyo, seri tarihinde “en büyük ve en iddialı” lansman sonrası desteğini vaat ediyor. Bu bir hikayeyi; tüm oyunculara ücretsiz olarak The Lost Tales of Greece’i, Legacy of the First Blade ve The Fate of Atlantis’i de ücretli olarak episodik bölümlerle birlikte içerecek. Stüdyo, önümüzdeki yıl başka bir Assassin’s Creed’i piyasaya sürmeyi planlamadığını, bunun yerine lansman sonrası içerik planlarına odaklandığını söyledi.

Güncelleme Notu:
– Oyunun istikrarını geliştirmek
– 1.0.3’ten sonra PS4 ve Xbox One’da panelde çökmelere neden olan bir sorun giderildi.