Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi Seviye Sınırını Yükseltir ve Yeni Bir Görev Ekler

Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi Seviye Sınırını Yükseltir ve Yeni Bir Görev Ekler

Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi

Assassin's Creed Odyssey Güncellemesi

En son Assassin Creed Odyssey yaması 50’den 70’e kadar seviye sınırını kaldırır. İkinci Lost Tales of Greece denilen Test of Judgement’ı ekler. Donanım transmogrifikasyonunu tanıtan ve favori oyun stilinize doğru dümdüz düştüğü iddia edilen “akıllı bir yağma” sistemi de ekler.

Reddit‘teki tam yama notlarında detaylı olarak açıklandığı gibi, şimdi Korinth’den Test of Judgement görevini alabilirsiniz. Transmog, istatistiklerini korurken bir zırh parçasının görünümünü değiştirmenizi sağlar.

Buna ek olarak, yeni bir Mercenary avantajlar sayfası, her bir katmanda savaşmak için aldığınız bonuslar hakkında daha fazla ayrıntı verir. Mükemmel fotoğraf modu, kontrast seçenekleri, daha fazla sistem, ‘kask gizleme’ seçeneği, sis ve çiçek seçenekleri, daha fazla eğme ve UI’yi anında gizleyen bir önizleme düğmesi gibi daha fazla iyileştirme aldı.

Yamada bir takım düzeltmeler de var. Hava aydınlatması ve arazi doku problemleri düzeltildi. Daha az donanım atıkları görmeyi bekliyoruz. En hoş düzeltmeler ‘Karakter ve AI’ bölümü için olanlardır. “NPC’ler veya hayvanlar artık oyuncuyu ateşe vermeyecek” dir. “Korumaları gereken yeri korumakla uğraşmayan iki kötülük Konseyi odası muhafızları ile ilgili bir sorun ele alındı.”