Assassin’s Creed Odyssey Launch Fragmanı

Assassin’s Creed Odyssey Launch Fragmanı

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey

Çok sayıda destansı şiiri doldurmak için Assassin’s Creed Odyssey‘in yeterince görüntüsünü gördük, ancak bu Ubisoft’un önümüzdeki hafta oyunun lansmanını beklerken yeni bir fragman yayınlamasını engellemedi.

Video, kader ve seçim arasında oldukça basit bir yüzleşme etrafında çerçevelenmiş. Kahramanlar Alexios/Kassandra kılıçlarını, Tanrılar’ın nasıl konuştuğunu ve evinizden asla ayrılmayacağınızı ve muhtemelen buhar trenleri gibi birçok eski insanı asla bırakmayacağınız gibi boş laflar konuşan kör eski bir peygamberin boğazına getirir.

Muhtemelen, Ubisoft‘un zaten istediği şeylerin çoğunu göstermesi nedeniyle, gerçek oyun çekimleri açısından, burada yeni bir şey yok. Bunun yerine, videonun ilk yarısı çoğunlukla Alexios ve Kassandra’yı hoş bir manzarayla gösteriyor. İkinci yarısı ise “Burası Sparta” tarzı uçurum-atma gösteriyor.

Assassin’s Creed: Odyssey önümüzdeki cuma günü yayınlanacak. Umuyoruz ki, seçimlere ve mitlere inişe olan vurgu, onu geçen yılki oyundan ayırt etmek için yeterli olduğunu kanıtlar.