Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade Önümüzdeki Hafta Geliyor

Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade Önümüzdeki Hafta Geliyor

Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade

Assassin's Creed Odyssey Legacy of the First Blade

İki Assassin’s Creed Odyssey DLC genişleme hikayesinin ilki olan “Legacy of the First Blade“, ilk bölümüyle önümüzdeki hafta başlıyor. “Hidden” 4 Aralık’ta gelir ve Pers kralı Xerxes’i öldüren Darius’un hikâyesini başlatır. Bu serinin ticari markası olan gizli bıçağı kullanan ilk suikastçıydı.

Bölümde deniz savaşında yer alacaksınız, yeni düşmanlarla savaşacak ve Darius’un bir kahraman mı yoksa kötü adam mı olduğunu öğreneceksiniz. Ana oyunda olduğu gibi, ekipmanınızı kişiselleştirebilir ve özel yetenekler öğrenebilirsiniz. Ubisoft, DLC’nin Assassin’s Creed evreniyle ilgili bazı açıklamalara da sahip olduğunu söyledi.

Legacy of the First Blade’in ikinci ve üçüncü bölümleri olan “Shadow Heritage” ve “Bloodline” ikinci hikayeden önce 2019’un başlarında gelecek, The Fate of Atlantis ise baharda başlayacak. 40 dolarlık sezon geçişi, hem hikayelere, hem de 4K ve HDR desteğiyle geri dönecek ve Mart ayında sunulacak olan Assassin’s Creed III Remastered ve Assassin’s Creed: Liberation Remastered‘e erişiminizi sağlar.