Assassin’s Creed Odyssey New Game Plus Güncellemesi Çıkıyor

Assassin’s Creed Odyssey New Game Plus Güncellemesi Çıkıyor

Assassin’s Creed Odyssey New Game Plus Güncellemesi

Assassin's Creed Odyssey New Game Plus Güncellemesi

Ubisoft, Assassin’s Creed Odyssey için planlanan Şubat ayındaki son güncelleme için tam yama notlarını yayımladı. Patch 1.1.4 başlıklı güncelleme 26 Şubat’ta Xbox One, PS4 ve PC’ye geliyor.

Güncellemeye dahil edilen en dikkat çekici eklenti, Assassin’s Creed topluluğundan Odyssey için çok istenen bir özellik olan New Game Plus. New Game Plus’a erişmek için Odyssey’deki üç ana mücadele hikayesinden en büyüğü olan Family Quest Line’ı tamamlamanız gerekir. Bu hikayeyi tamamladığınızda, ana menüde Load ve Options arasındaki New Game Plus’ı oynama seçeneğini göreceksiniz. New Game Plus’ı oynamak sizi Odyssey’nin hikayesinin başlangıcına getiriyor. Ama donanımınızı, bineğinizi, mızrağınızı ve gemi yükseltmenizi, yeteneğinizi, drahmilerinizi ve işçilik malzemelerinizi tutuyorsunuz. Ayrıca, Kassandra veya Alexios olarak oynamaya devam etme veya tempo değişikliği yapmak istiyorsanız diğer oynanabilir kahramana geçme seçeneğiniz olacak.

Patch 1.1.4 ayrıca Odyssey’in oyun içi Fotoğraf Modunda kullanılmak üzere 10 dekoratif çerçeve ekler. Ayrıca, alt yazıların oyunda nasıl göründüğünü daha da özelleştirmenize olanak sağlayan güncellemede bulunan yeni erişilebilirlik seçenekleri de bulunmaktadır. Odyssey’in yaklaşan Legacy of the First Blade Episode 3: Bloodline DLC ve bir sonraki ay Yunanistan’daki Lost Tales of Greece görevleri de bu pakete dahil edildi.

Patch 1.1.4’ün çoğu, beş düzine hata düzeltmesinin yanı sıra çeşitli ve dengeleyici güncellemeler içerir. Hata düzeltmeleri, oyun sonu mücadelesinden, Lost Tales of Greece ve Legacy of the First Blade DLC görevlerinin büyük hikaye ayrıntılarını içeriyor. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.