Assassin’s Creed Origins Discovery Tour Modu Çıktı

Assassin’s Creed Origins Discovery Tour Modu Çıktı

Assassin’s Creed Origins Discovery Tour

Assassin's Creed Origins Discovery Tour

Assassin’s Creed: Origins‘in ilginç-şatafatlı “Discovery Tour” modu şimdi PS4, Xbox One ve PC’de. Daha önce ilan edildiği gibi, bu, Origins’in Eski Mısır’ı herhangi bir dövüş ya da tehlike olmadan deneyimlemenize olanak tanıyan bir eğitim aracıdır.

Resmi olarak “Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt” adı verilen mod zaten Origins‘ı olan insanlar için ücretsiz; oyunun ana menüsünden edinilebilir. Bilgisayarda ayrıca, Steam ve Ubisoft’un kendi Uplay mağazasında 20 dolarlık bir fiyata sunuluyor.

Discovery Tour’da, kendi hızınızda dünya genelinde dolaşmak ya da Ubisoft ve tarih uzmanları tarafından oluşturulan bu modun Antik Mısır‘daki 75 “tours” deneyin. Bunlardan bazıları Büyük Piramitler, mumyalama süreci ve Kleopatra‘nın hayatına odaklanıyor.

Ubisoft, Discovery Tour’un “eğlencenin ve öğrenmenin kesişiminde eşsiz bir deneyim” olduğunu söylüyor. Ubisoft’un kendi bünyesindeki tarihçi Maxime Durand, bir basın bülteninde tarih öğretmenlerinin Discovery Tour’u dersliklerinde kullanabileceğini söyledi.

İskenderiye, Memphis, Nil deltası, Giza platosu, Faiyum Vadisi ve Büyük Kum Denizleri gibi yerleri ziyaret etmek için Discovery Tour modunda Antik Mısır’da bir deveye veya ata binebilir ya da yürüyebilirsiniz. Ayrıca Nil’de yüzebilir, bir piramite tırmanabilir, parkour’da çalışabilir ve kartalınızı uçurabilirsiniz. Hiçbir dövüş yok, hikaye yok ve zaman sınırı yok.

Kaynak: 1