Assassin’s Creed Origins Güncellemesi

Assassin’s Creed Origins Güncellemesi

Assassin’s Creed Origins Güncelleme

Assassin's Creed Origins Güncelleme

Assassin’s Creed Origins Ekim ayında piyasaya çıktığından beri geliştirici Ubisoft güncellemelerle desteklemeyi sürdürdü ve şimdi şirket oyunu iyileştirmeye yardımcı olmak için bir başka düzeltme ekini piyasaya sürdü. Sürüm 1.05 artık PS4’te ve 20 Kasım’da Xbox One’a gelecek. Ubisoft, PC’ye gelince “mevcut olduğunda PC güncellemesi hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak” dedi.

Assassin’s Creed Origins Güncellemesinde gerçekte olanlara gelince, değişikliklerin çoğu hata düzeltmeleri ve zorluk seviyeleri ile sınırlıdır. Örneğin, Sabit Modda oynarken seviyenizin altındaki düşmanlar artık daha da zorlayıcıdır. İlginç bir yeni ekleme, karakterinizin sakal ve saç seçimini açma ve kapatma becerisidir. Güncelleme 1.3 GB boyutundadır.  Tam Assassin’s Creed Origins Güncelleme notlarına Ubisoft aracılığyla göz atabilirsiniz.

Origins‘in Xbox One X geliştirme güncellemesi yakın bir tarihte yayın hayatına girdi ancak oyunu 4 K’de oynamak isteyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Origins’in Xbox One X veya PS4 Pro’da 4 K’de çalışmadığı anlaşılıyor. Ama bu, son Assassin’s Creed oyunundan çok daha iyi satan Origins’i durdurmadı.

Kaynak: 1