Assassin’s Creed Origins Ücretsiz Güncelleme ve Premium DLC Ekliyor

Assassin’s Creed Origins Ücretsiz Güncelleme ve Premium DLC Ekliyor

Assassin’s Creed Origins The Hidden Ones

Assassin's Creed Origins The Hidden Ones

Bu yıl Assassin’s Creed Origins‘e yeni içerik çeşitliliği geliyor. Bu, bir ücretsiz güncelleme ve ilk DLC genişlemesi, PC, PS4 ve Xbox One’daki sınırlı bir etkinliğin geri dönüşüyle birlikte bu ay piyasaya çıkacak.

Ubisoft, Ocak ayının bir noktasında Origins’e ücretsiz bir güncelleme yayınladığını açıkladı. Bu, oyunun Hidden Ones DLC’sinin sürümünü işaretlemek için yeni bir arayıştan oluşacaktır. Buna ek olarak, oyuncular, kıyafetlerini dokumacı dükkanlarında satma olanağına sahip olacak. Bu güncelleme ile Nightmare, First Civilization, Gladiato ve Wacky paketlerinden öğeler elde edebileceksiniz.

Buna ek olarak, Ubisoft Trials of the Gods etkinliğini geri getiriyor ve iki rakibe karşı meydanda çarpışmak için bir fırsat daha sunuyor. 9-16 Ocak tarihleri arasında Anubis ile savaşabilir, ardından 23-30 Ocak tarihleri arası Sobek ile.

Bu ay da The Hidden Ones geliyor. Bu, Bayek’in yeni bir bölgeyi keşfedip Romalılarla etkileşime geçtiğini gösteren, premium bir DLC paketi. Ubisoft, yeni bir hikaye içeriği ve üst seviyenin 45 olduğunu (40’tan fazla) söylüyor. The Hidden Ones, Origins‘in sezonluk geçişinin bir parçası olarak dahil edilmiştir.

Assassin’s Creed Origins Hidden Ones

Assassin's Creed Origins Hidden Ones

The Hidden Ones

The Hidden Ones

Assassin’s Creed Origins Güncelleme

Assassin's Creed Origins Güncelleme

Assassin’s Creed Origins Güncellemesi

Assassin's Creed Origins Güncellemesi

Kaynak: 1