Assassin’s Creed Ragnarok Ekran Görüntüleri Sızıntıları Bazı Detaylar Ortaya Çıkardı

Assassin’s Creed Ragnarok Ekran Görüntüleri Sızıntıları Bazı Detaylar Ortaya Çıkardı

Assassin’s Creed Ragnarok’un devam eden gelişimiyle ilgili yeni ayrıntıların yanı sıra, alfa sürüm öncesi oyun gibi görünen yedi ekran görüntüsüyle yeni bir büyük sızıntı düştü. Bu bilgilerin onaylanmadığını ve resmi olarak onaylanana kadar söylenti olarak kabul edilmesi gerektiğini unutmayın.

 

Anonim bir görüntü panosuna gönderilen sızıntıya göre, Assassin’s Creed Kingdom projesi kod adı, Assassin’s Creed Ragnarok unvanına resmen karar verdi. Ragnarok, önceki söylentilerin dediği gibi, Viking temalı olacak ve Baltık Denizi’nde Büyük Britanya’ya kadar uzun yolculuklar ve yağmalamaya odaklanacak.

 

Büyük Britanya, Danimarka, İsveç ve Finlandiya ve DLC olarak İzlanda da dahil olmak üzere Kuzey Avrupa, görünüşe göre kod adının geldiği yer olan birkaç “Krallık”a bölünecek. Daha sonra krallıklar her biri yerleşim yeri olan bölgelere ayrılır. Yerleşmeler daha sonra bir dereceye kadar özelleştirme ve ekonomi alabilir.

 

Oyuncu, Büyük Heathen Ordusu üyesi Ragnar Lodbrok’un rolünü üstlenerek bir suikastçı olur ve gizli bir bıçağı doğal olarak donatır. Oyuna geri dönmek, RPG mekaniğini, bir kartal ve gemi savaşını içerecek. Bununla birlikte Ragnarok, açık dünya araştırmasına odaklanarak, harita soru işaretlerini kaldırarak ve oyuncuları kendi başlarına daha fazlasını keşfetmeye teşvik ederek Assassin’s Creed franchise’ında bir değişikliğe işaret ediyor.

Sızan Assassin’s Creed Ragnarok ekran görüntülerinin, oyunun alfa öncesi bir yapısından kaynaklanmış olması çok muhtemel. Neredeyse her şekilde bitmemiş net bir gelişme durumu gösteriyorlar. Bununla birlikte, oyunun bazı özelliklerini gösteriyorlar. Oyuncu, çeşitli zırhlarda, kasabada ata biniyor, uzun bir tekneye yelken açıyor ve hatta kooperatif ortağı olabileceği gibi oynuyor.

 

Bu ekran görüntüleri olmadan, bu söylenti ayrıntılarını güvenilir olarak adlandırmak zor olurdu. Ekran görüntüleri ile bu bilgilerin göz ardı edilmesi zordur. Assassin’s Creed Ragnarok’un piyasaya sürülmesine bir yıldan fazla olabilir, ancak fanların artık dört gözle bekledikleri somut bir şeyi var.

 

Assassin’s Creed Ragnarok’unun 2020’de nesiller arası ünvan olarak lanse edileceği söyleniyor.