Assassin’s Creed serisinin oyun prototipleri sızdırıldı – Turkish

Assassin’s Creed serisinin oyun prototipleri sızdırıldı – Turkish

Archive.org sitesinde Ubisoft’in dört oyun prototipini içeren videolar yayınlandı – Assassin’s Creed 3, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Assassin’s Creed Syndicate ve Assassin’s Creed Origins. Videolarda, ünlü serinin önceki bölümlerinin farklı geliştirme aşamalarında nasıl göründüğü gösteriliyor. Özgün materyalleri TheSUNYPurchaseSunniShia kullanıcısı paylaştı.

Assassin’s Creed 3’ün oynanış kesiti muhtemelen 2010 yılında kaydedildi, yani çıkışından iki yıl önce. Videoda kahramanın NPC modelleri tarafından çevrili olarak gemide nasıl koştuğu gösteriliyor. O dönem geminin bazı detayları henüz eksikti.

Tam olarak Assassin’s Creed 4: Black Flag’in videosu ne zaman yapıldı bilinmiyor, ancak oyunda öncekine göre daha az bitmemiş bir görünüm var. Prototip kaydında arayüz ve çatıların üzerinden tırmanan ve gizli cinayetler işleyen karakteri görebilirsiniz.

Assassin’s Creed: Origins’in oynanışı muhtemelen 2014-2016 yılları arasında kaydedildi. Videoda, inanç atlayışı, çeşitli silahlarla düşmanlarla savaş ve daha fazlası gösterildi.

Erken bir Assassin’s Creed: Syndicate versiyonu olan ilk videoda, Jacob’ın eski tasarımını ve daha karanlık Londra’yı görebilirsiniz. İkincisinde ise, tamamen boş bir şehirde bir arabayla yolculuk yaptıkları gösteriliyor – binalar ve insanlar olmadan.

Ubisoft 10 Haziran’da yeni oyunlara adanmış bir Ubisoft Forward sunumu yapacak. Bu etkinlik Los Angeles’ta gerçekleşecek ve Twitch ve YouTube’da yayınlanacak.