Assetto Corsa Competizione’da Nürburgring Nordschleife’nin Gelişi 1 Nisan’a Planlandı

Assetto Corsa Competizione’da Nürburgring Nordschleife’nin Gelişi 1 Nisan’a Planlandı

Assetto Corsa Competizione’nin 2024 Sezon DLC paketinin çıkış tarihi artık Digital Bros’un açıklamasına göre belirlendi.

Yıllardır Assetto Corsa Competizione hayranları, GT World Challenge resmi simülasyonuna Nürburgring Nordshleife Pisti’nin dahil edilmesi için mücadele ettiler ve şimdi sonsuz bekleyişin nihayet bir son bulacağı görünüyor.

Haberler ilk kez Temmuz 2023’te ortaya çıktı, SRO yarış serisinin organizatörü, “24 Saat Nürburgring” ile 2024 İnterkıtası GT Challenge’de bu saygın etkinliğin dahil edilmesi konusunda anlaşmaya vardı. Dün, 13 Mart 2024’te içeriğin çıkış tarihi duyuruldu – 1 Nisan 2024.

“Bu finansal yılın ikinci yarısındaki Liderlik Çizelgesi, Assetto Corsa Competizione için 2024 Sezon paketinin 1 Nisan 2024’te piyasaya sürüleceğini içeriyor. Fanatec GT World Challenge resmi video oyununda ilk kez efsanevi Nürburgring Nordschleife pisti sunulacak.”

Rapor ayrıca PC ve konsollarda oyun ve DLC satışlarını içeren Assetto Corsa franchise’ının yüksek gelirlerini de belirtti:

“Kunos Simulazioni stüdyosu tarafından geliştirilen Assetto Corsa’nın çeşitli sürümlerinin olağanüstü performansı. Rapor döneminde franchise, 12.2 milyon Euro’luk gelir elde etti.”