Astro Gaming Artık Logitech’in !

Astro Gaming Artık Logitech’in !

85 Milyon Dolarlık Alışveriş !

Uzun süredir klavye ve mouse üretiminde liderliği elinde bulunduran Logitech bugün Astro Gaming’i satın alarak oyun takımına dahil edeceğini duyurdu.

Logitech Oyun Başkanı Ujesh Desai’nin bir blog yazısında açıklanan Astro, Logitech Oyun markasının bir parçası olacak ve zaten test ettiğimiz ve saygıdeğer olarak bahsedilen bazı oyun kulaklık setlerini de beraberinde getirecek.

Paylaşımda, Desai, Astro’nun konsollar için ürün üretmeye odaklanacağını ve Logitech G’nin PC oyun ürünlerinde odaklanmaya devam edeceğini belirtti. Logitech klavye ve fareler zaten uzun zamandır kendimiz dahil olmak üzere birçok oyuncunun elinde.

Desai: “Yeni takım üyelerimizle tasarım ve oyun sporu için ortak bir noktada buluştuğumuz için mutluyum: ASTRO Gaming, Logitech G oyun takımına katıldı. ASTRO’nun profesyonel spor konsolları ve konsol oyuncuları için ödüllü kulaklıklar üretme geçmişi, Logitech G’nin PC oyun deneyimi uzmanlığını en iyi şekilde tamamlıyor “diyor.

Her iki şirkette aynı anda oyun kulaklığı seti yaparken, iki şirketin ürün gruplarını nasıl bir araya getirmeyi planladığı konusunda daha fazla yorum için Desai ve Logitech’e ulaştık. Daha fazla bilgi geldiğinde sizlere bildireceğiz. 

Bu arada Logitech, Astro’nun 85 milyon dolar nakit karşılığında satın alındığını bildirdi.