Ataribox’un Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Ataribox’un Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Ataribox’ın Fiyatı Ne Kadar Olacak? Atari Box Ne Zaman Çıkacak?

Haziran ayında Atari, retro tarzı bir PC teknik tabanlı konsol olan Ataribox’un duyurusu ile “donanım sektörüne geri döneceğini” ilan etmişti. Bir ay sonra, Atari’nin projeyi çaprazlaştırmayı planladığı söylendi. Şimdi de maliyeti ve altında yatan bazı gerçekler ortaya çıktı!

Ataribox yaratıcısı ve genel müdürü Feargal Mac, Indiegogo finansman kampanyasının bu yıl piyasaya çıkacağını ve en son ürünün 2018 baharında piyasaya sürüleceğini söyledi. Atari piyasaya çıktığında, 250-300 dolar (800-1000 ₺) arasında bir fiyat etiketi olacak ve Radeon grafikli AMD özel işlemci içerisinde mevcut olacak.

Genel müdür Mac, “İnsanlar bir PC’nin esnekliğine alıştı ancak çoğu bağlı TV cihazının kapalı sistem ve içerik mağazaları var. İnsanların, diğer içerik sağlayıcılarından önceden satın aldıkları oyunlara erişebildiği, mümkün olduğunca özgürce oyun oynayabileceği ve göz atabileceği bir TV ürünü yaratmak istedik.” dedi.

Mac şunları da ekliyor: “Indiegogo ile Ataribox’u başlatmayı seçtik ve 200’ün üzerinde ülkedeki güçlü uluslararası varlığı ile mümkün olduğunca çok sayıda Atari hayranına ulaştık ve onları dahil ettik. Atari çok esnek bir üründür ve istemiyorsanız daha fazla para harcamamak istemenizi anlayışla karşılar. Bir bakıma paranızla özgürlük alıyorsunuz.’’

Ataribox’un 2018 ilkbaharına çıkması bekleniyor.

Ataribox'ın Fiyatı Ne Kadar Olacak? Atari Box Ne Zaman Çıkacak?