Atomic Heart için ikinci genişleme paketinin çıkış fragmanıyla Limbo’ya yolculuk yapıyoruz

Atomic Heart için ikinci genişleme paketinin çıkış fragmanıyla Limbo’ya yolculuk yapıyoruz

Dinamik nişancı oyunu Atomic Heart, retro-fütürizm teması ve BioShock serisine benzer yeteneklerle Şubat 2023’te çıktı. Mundfish stüdyosunun ilk projesi olmasına rağmen, geliştiriciler etkileyici bir hikaye anlatımı ve akılda kalıcı karakterlerle yarı açık dünya oyunu başardılar. Yaklaşık bir yıl sonra, Atomic Heart için ikinci hikaye genişlemesi çıktı. Oyunun yazarları bu olayı kutlamak için “Узник Лимбо” alt başlıklı DLC için etkileyici bir fragman yayınladılar.

Yeni fragman bizi Mundfish stüdyosu sanat yönetmeni Artem Galeyev tarafından yaratılan alternatif bir Limbo dünyasına kısmen götürüyor. Atomic Heart’ın ana karakteri, bu genişlemeyi oyunun orijinal kampanyasının hikayesini geliştiren bir olaylar zinciri sırasında Limbo’ya düşer. Orada sizi çılgın deneyler, keşfedilebilir yeni alanlar ve geleneksel mantığın tersine çevrilmiş olduğu bir dünya bekliyor.

Oyuncular, hızlı bir savaşın tam ortasında, eşi P-3’ün eski sevgilisi, Binbaşının geçmişini öğrenmek ve akıl hastanesinden kurtarmak için eşsiz silahlarla karşılaşacaklar. Limbo’nun sırlarını ortaya çıkarmak, Major’un geçmişini öğrenmek ve aklını serbest bırakmak için oyunculara P-3’ün eski sevgilisi olan İkiz’in meydana getirilmesi yardımcı olacaktır. Oyuncular, bu heyecanlı macerada yetenekler ve silahları kilidini açmak ve ana kampanyada kullanılabilecek 7 farklı silah derisine sahip olmak için elma ve altın paralar toplamak zorunda kalacaklar.

Atomic Heart DLC 2 “Узник Лимбо” – Rusça Çıkış Fragmanı:

Ayrıca, geliştiriciler orijinal Atomic Heart soundtrack’in artık popüler müzik akış platformlarında bulunan dördüncü albümünü duyurdular. OST Vol.4, yeni genişleme paketindeki tüm müzik parçalarını içerecek.

Atomic Heart’ın tuhaf dünyasında yeni bir maceraya çıkmak için VK Play ve Steam üzerinden ve ayrıca PlayStation ve Xbox konsollarında şu anda mümkün. Hikaye genişlemesi çıkışı nedeniyle bazı dijital platformlarda aksiyon nişancı oyunu ve sezonluk geçişte %50’ye varan indirimler mevcut.