Atomic Heart İkizleri, 17 Bin Ruble’lik Sınırlı Sayıda Heykel Aldı

Atomic Heart İkizleri, 17 Bin Ruble’lik Sınırlı Sayıda Heykel Aldı


Atomic Heart, oyuncuları Sovyetler Birliği’nin alternatif bir gerçekliğine götürerek robotik teknolojinin yükseldiği bir dünyaya sokuyor.

Oyunun hikayesi 1955’te geçiyor. İkinci Dünya Savaşı geride kalmış ve SSCB barışçıl nükleer enerjiyi benimsemiş ve ileri teknolojiler geliştirmiştir. Robotlar fabrikalarda ve kolektif çiftliklerde ağır ve tehlikeli işleri yaparak çalışmaktadırlar. Gizli tesis “3826”de, ev işleri için robotlar üretilmektedir.

Ancak bir anda kontrol sistemi çöktüğünde, robotlar isyan eder. Tesisin tüm personelini yok ederler.

Ana karakter P-3 özel ajanı, olayı çözmek için gönderilir. Karmaşık kompleksin geniş yeraltı katlarına inmesi gerekecek ve bu katlar düşman robotlarla doludur. Robot korumalar, endüstriyel mekanizmalar, uçan drone’lar – hepsi kahramana acımasızca saldıracak.

Metal canavarların ordusuna karşı koymak için ajanın Sovyet istihbaratının özel bir exoskeletonu vardır. Bu kıyafeti, devrilmiş robotlardan uzuvları sökerek kendine takarak modifiye edebilir. Böylece oyuncu benzersiz yeteneklere ve silahlara erişebilir.

Atomic Heart’teki savaşlar genellikle yakın temasla gerçekleşir. Ateşli silahların mermileri sınırlı olduğundan, soğuk silahları ve kıyafetin yeteneklerini tasarruflu kullanmak zorunludur.

Terkedilmiş atölyeleri ve laboratuvarları keşfederken, kahraman aynı zamanda gizemleri çözmeli ve ilerlemek ve yaşananların sırrını ortaya çıkarmak için bulmacaları çözmelidir.