Atomic Heart, Son Videoda Sovyet Tesisinde Kanlı Katliam Gösteriyor

Atomic Heart, Son Videoda Sovyet Tesisinde Kanlı Katliam Gösteriyor

Atomic Heart

Atomic Heart

Geçen haftaki korkunç Clown Trap videosunun hala taze iken Atomic Heart, başka bir kısa ama ilgi çeken video parçası paylaştı. Video başlığı Soviet Television at Facility 3826 (Tesis 3826’da Sovyet Televizyonu) şeklinde. Videoya göz atabilirsiniz.

Geliştirici Mundfish’in YouTube kanalına yüklendi, açıklama olmadan geliyor ve bize cevaplardan daha fazla soru bırakıyor.

Coğrafyanın çöplüğünü görüyoruz. Ama büyük ihtimalle, video başlangıç noktasında daire içinde bulunan tesis, hem Rusya’nın hem de Moğolistan’ın sınırlarında, Kazakistan’ın kuzey doğu bölgesinde bulunuyor. Tesisin açıkça aranmış, ama soyulmuş duvar kağıdı ve genel bakımsızlık durumu, epey bir süre geçtiğini gösteriyor.

Öyle ki, zeminin etrafından sarkan ölü bedenler taze görünüyor. Televizyona yaklaşılmasıyla ve tavana monte edilmiş birşeyi kapmaktan vazgeçen robotik kolla, odanın elektriği hala açık.

Bu garip, ilgi çekici ve şimdiye kadar bildiğimiz oyundan beklediğimiz şey. Sekizinci ikinci işaretin çevresinde kısa bir süre görünen masa öğelerini not edin. Bu mavi parıltı, toplayıcılar olduğunu gösterir, bu da yukarıdakilerin oyun içi çekimi olabileceğini gösterir.