Avatar: Frontiers Of Pandora için yeni güncelleme, AMD FSR3 desteği ve birçok iyileştirme ekledi.

Avatar: Frontiers Of Pandora için yeni güncelleme, AMD FSR3 desteği ve birçok iyileştirme ekledi.

Avatar: Frontiers Of Pandora, AMD FSR 3 desteği ve çeşitli iyileştirmeler getiren Title Update 3 güncellemesini aldı, Ubisoft oyunu tüm platformlarda.

Yama PS5’te 7.1 GB, Xbox Series X|S’te 9.4 GB ve PC’de 9.6 GB indirme gerektiriyor ve birkaç ilginç yeni özellik ekliyor; ayrıntılı yamaya ilişkin notları buradan okuyabilirsiniz.

En ilginç yeniliklerden biri, Grafik teknolojisinde kullanılan çeşitli teknik iyileştirmelerle genişletilmiş AMD FSR3 uygulamasıdır, bu da görüntü kalitesini artırırken iyi bir performans seviyesini korumaya destek olmalı, hem PC hem de PS5 ve Xbox Series X|S üzerinde.

Diğer yeni özellikler arasında DualSense ile hareketle nişan alma, hareket bulanıklığı için ayarlar, kameranın ve nesnelerin ayrı ayrı uygulanan hareket bulanıklığını kontrol etme imkanı bulunmaktadır.

Yerel eşyalar artık doğrudan atölye masası, mutfak istasyonları ve topluluk sepetleri kullanılarak yönetilebilir. Oyun sürecine gelince, çatışma zorluğu da dengelenmiştir, böylece orta ve düşük seviyelerde daha erişilebilir hale getirilmiştir.

Ayrıca, Na’vi Sense navigasyon sistemi iyileştirildi, böylece hedefleri ve ilgi noktalarını görmek daha kolay hale geldi ve araştırmalarla ilgili öğelerin gösterimi de iyileştirildi, böylece bunlarla çalışmayı kolaylaştırır. Genel olarak, birçok oyun özelliğini geliştirmesi beklenen büyük bir güncellemedir.