“Avatar: Son Hava Bükücü” dizisinin yeni karakter posterlerinde Ateş Ulusu halkı yer alıyor.

“Avatar: Son Hava Bükücü” dizisinin yeni karakter posterlerinde Ateş Ulusu halkı yer alıyor.

Netflix’in popüler Nickelodeon çizgi dizisi “Avatar: Son Hava Bükücü” uyarlamasının ekranlara gelmesinden bir aydan az bir süre kaldı ve etkileyici fragmanın ardından, yeni karakter posterleri izleyicileri onun gelişine hazırlıyor ve tüm dünyanın üzerine çöken tehdidi gösteriyor.

Dört posterden her birinde, Avatar Aang (Gordon Cormier) ve arkadaşlarının yolculuğu sırasında karşı karşıya gelecekleri dört elementin en güçlü büyücüsünden biri resmedilmiştir.

Alev Ulusu’nun başında, ateşin efendisi olarak tüm dünyayı savaşa sürükleyen acımasız hırslarıyla güçlü Lord Ozai (Daniel Dae Kim) duruyor. Diğer elementleri bastırmak için krallığını teknolojik bir güce dönüştürerek tüm ulusları fethetmeyi ve kendisini Alev Kralı ilan etmeyi amaçlayan Ozai, dünyayı dengesizliğe sürüklemiştir.

Generallerinden Zhao (Ken Leung), Alev Ulusu ordusunu fethetme misyonuna öncülük ediyor. Acımasız prenses Azula (Elizabeth Yu) ile birlikte, Zhao, Avatar ekibine ciddi bir tehdit oluşturarak dünyayı dengesizliğe sürükleyebilecek güçlü bir kuvvettir.

Ancak, her ateş büyücüsü Aang’i yakalamayı veya öldürmeyi amaçlamıyor. Son posterde, güneşin batışına karşı duran bilge ve iyi kalpli Iroh (Paul Sun-Hyung Lee) resmedilmiştir.

“Avatar: Son Hava Bükücü” 22 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak.