Avowed geliştiricilerine göre, rol yapma oyunları içeriğinde “herkesin bulamayacağı” birçok öğe bulunmaktadır.

Avowed geliştiricilerine göre, rol yapma oyunları içeriğinde “herkesin bulamayacağı” birçok öğe bulunmaktadır.

Oyun direktörü Carrie Patel’in söylediğine göre, rol yapma oyunu Avowed’da dikkatsiz olursanız kaçırabileceğiniz bir sürü içerik var.

Bu tür bir oyun üzerinde çalışmanın en büyük keyiflerinden biri, oyuncular için birçok ilginç şey yaratmak ve bunun herkes tarafından aranmayacağını ve bulunmayacağını bilmek, bulacak oyuncuların ise bulacakları sırlardan gerçekten keyif alacaklarını bilmektir.

Geçen haftanın oynanış gösterisinde gösterilen görevin “tamamen fark edilmemesi gerektiği” yeni derinlemesine Avowed inceleme programının bir parçası olan yeni bir podcastte söyleniyor.

Bizim için önemli olan şey oyuncuların deneyimlerini açabilmeleri ve kendi deneyimlerini oluşturabilme yetenekleridir. Bu yüzden gördüğünüz içerik, karşılaştığınız görevler, bulduğunuz küçük hikayeler ve maceralar; bunlar sadece bunları arayan oyuncular içindir.

Avowed sadece isteğe bağlı görevlere ve harita parçalarına sahip değil, aynı zamanda oyuncu seçimine ve oyunun dallı budaklı anlatısına büyük önem veriyor, ki bu da oyunun birden fazla oynanışının birbirinden farklı olmasını sağlamalıdır.

Avowed, 2024 sonbaharında Xbox Series X/S ve PC platformları için piyasaya sürülecek.