Avowed’ın Yaratıcıları, Xbox Direct izleyicilerinin negatif yorumları sonrasında savaş sistemine değişiklikler yapıyor

Avowed’ın Yaratıcıları, Xbox Direct izleyicilerinin negatif yorumları sonrasında savaş sistemine değişiklikler yapıyor

Obsidian’in gelecek rol yapma oyununun oyun direktörü, Avowed’in savaş sistemi üzerinde hala çalıştıklarını ve oyunun son olarak geçen ay Xbox Geliştirici Direct etkinliği sırasında gördüğümüzden beri birçok şeyin değiştiğini açıkladı.

Kára Patel, gelecek oyunun geliştirilmesi hakkında biraz bilgi vermek ve topluluğun geri bildirimlerine, özellikle oyunun hala gelişmekte olan savaş mekaniğine nasıl tepki verildiğine dair Dropped Frames podcast’inde yer aldı.

Xbox etkinliğinde polisajlı Avowed savaş mekaniğini gördükten sonra, hayranlar oyunu Bethesda’nın bir rol yapma oyunuyla karşılaştırdı. Patel, Skyrim’e yapılan karşılaştırmalara yanıt verdi ve gelecek aksiyon rol yapma oyunun “Outer Worlds’ün fantezi versiyonuna” daha çok benzediğini belirtti.

Oyun direktörü, Dropped Frames röportajında topluluğun Avowed’e verdiği tepkiyi tartıştı ve şunları açıkladı:

“Geçen yıl haziran ayında bir şeyler gösterdik, birkaç hafta önce Geliştirici Direct’te biraz daha gösterdik […] yani artık giderek daha fazla bilgi paylaşıyoruz, ancak oyun hala gelişim aşamasında. Güzel olan şeylerden biri, hayranların aktif olarak üzerinde çalıştığımız bazı şeylere dikkat çekmeleri, örneğin düşmanları vurduğunuzda vuruş hissi”

Daha sonra oyun direktörü, Geliştirici Direct sırasında gördüğümüz çerçevelerin aslında ekip tarafından çalışma sürecinde “birkaç hafta geride olduğunu” belirtti.

“Her zaman ‘Evet, onlar bunu gördü, biz biliyoruz, bize güvenin, üzerinde çalışıyoruz’ demek güzeldir,” diye devam etti Patel.

Genellikle bu, Avowed’in şu andan 2024 sonbaharında çıkış yapana kadar birçok değişiklik geçirebileceği anlamına gelir – bize sadece sürece güvenmek kalır. Obsidian’a göre Avowed, Pillars of Eternity evreninde geçiyor, ancak stüdyonun eski CRPG’sini oynamanız gerekmiyor.