Avowed’ün açık dünya lokasyonları, The Outer Worlds’ün daha büyük lokasyonları ile boyut olarak karşılaştırılabilir olacak.

Avowed’ün açık dünya lokasyonları, The Outer Worlds’ün daha büyük lokasyonları ile boyut olarak karşılaştırılabilir olacak.

Sıradaki Obsidian Entertainment rol yapma oyunu Avowed, bu sonbaharda Xbox Series X|S ve PC için piyasaya çıkacak, yönetmen Káeri Patel bu oyunun dünyasının ne kadar geniş olacağına dair daha fazla fikir verdi.

Xbox Wire’da verilen yeni röportajda Patel, Avowed’un açık dünya değil, açık bölgeler içereceğini ve oyuncuların Eora dünyasını bağlantılı bir dizi alanda keşfetmelerine izin vereceğini doğruladı. Boyutlarına gelince, 2019’da Obsidian’ın The Outer Worlds rol yapma oyununu oynayanlar, onun daha geniş haritalarıyla karşılaştırma yapabilirler.

“Bu, genel olarak The Outer Worlds bölgeleriyle karşılaştırılabilir boyutta bir açık bölgedir ve [s] savaş durumlarını çözmenize veya onlardan kaçınmanıza olanak tanıyan birkaç yolla,” dedi Patel.

Hayranlar, geçen haftaki Xbox Developer_Direct sunumunda Avowed’u ve savaş sistemlerini daha yakından inceleme fırsatı buldular. Dikkat çekici olan ise oyuncuların farklı savaş durumlarına göre kolayca değiştirebilecekleri özelleştirilebilir ekipmanları kullanabilecek olmaları. Yayın sırasında gösterilenlerden biri, kalabalık düşmanlarla savaşırken oldukça etkili olacak gibi görünen “büyücü-okçu” bir yapı oluşturmak için iki elde sopalar kullanabilmenizi sağlıyor.