Az Megabaytlı Bilgisayar Oyunları

Az Megabaytlı Bilgisayar Oyunları

Mortal Kombat 4

Mortal kombat, bir dövüş oyunudur. Oyunda her karakterin farklı süper yetenekleri bulunmaktadır. Bu süper yetenekleri açığa çıkartmak için rakibinizin canını son seviyeye getirmeniz gereklidir. Düşük sistem özellikli bilgisayarınız var ise, zaman geçirmek için mükemmel bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Desert Hawk

Desert Hawk

Helikopter simülasyonu sevenler için mükemmel bir oyun.Oyundaki amacınız, helikopteriniz ile düşman bölgelerini yok etmek. Düşmanlar sizi tank, helikopter, uçak savar ve birçok savunma cihazı ile alt etmeye çalışacaktır. Ondan dolayı hem hızlı hem de dikkatli olmalısınız. Oyunun bölüm sonunda, helikopterinizi piste indirerek oyunun bölümünü tamamlayabilirsiniz. 

Cadillac and Dinosaurs

Cadillac and Dinosaurs

Yıl 2153. Bir inşaatta mühendis olarak görev yapıyorsunuz.Ancak kötü niyetli kişiler, inşaat çalışmanıza engel olmak istiyor. Bölgede bulunan benzin bidonlarına vurarak can ve yiyecek alabilirsiniz. Bölüm sonunda,kötü niyetli kişilerin liderlerini göreceksiniz. Onları yok etmelisiniz. Mükemmel bir savaş oyunu olduğunu söyleyebilirim. 

Halo Zero

Halo Zero

Uzaylı yaratıklara karşı savaşan bir askersiniz. Diğer askerlerin hepsi ölmüş. Yapmanız gereken, dünyanızı ele geçirmek isteyen bu uzaylıların liderini bulup yok etmek. Yolda ölen askerlerden mühimmat toplayabilirsiniz. Oyunun en güzel yönlerinden birisi, uzaylıların silahlarını kullanabilmenizdir. Ayrıca mavi bölge içine uzaylılar giremezler. 

Pepsi Man

Pepsi Man

Pepsi tarafında yapılan bir macera oyunudur. Yapmanız gereken pepsi fabrikasına ulaşmak. Yolda karşınıza engeller çıkacaktır. Vatandaşlar, sivil arabalar, pepsi kamyonları ve pepsi kolileri. Bu engelleri aşmak için zıplayabilir veya kenara kayabilirsiniz. Ayrıca yollardaki küçük pepsi kolaları toplayarak skor kazanabilirsiniz. 

Road Rush

Road Rush

Grafik kalitesi pek yüksek olmasa da, motor sevenler için güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Oyunun konusu motor yarışıdır. Tek amacınız var oda rakiplerinizi geçip birinci olmak. Az megabaytlı motor yarışı arayanlar, bu oyunu deneyebilirler. 

Subway Surfers

Subway Surfers

Subway Surfers oyununu telefonlardan tanıyorsunuzdur. Ancak oyunun bilgisayar versiyonu olduğunu da söylemek gerekir. Tren garında,trenleri boyayan yaramaz bir çocuk ve onu kovalayan bekçi. Yollardaki altınları toplayarak yeni yetenekler satın alabilir, bekçiden daha hızlı kaçarak daha çok skor elde edebilirsiniz. 

Need For Speed 3: Hot Pursuit

Need For Speed 3: Hot Pursuit

EA games tarafından yapılan, efsane yarış oyunu Need For Speed’in ilk sürümlerini denemek ister miydiniz?

Az megabaytı ile en iyi görüntü kalitesi sunan oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca araçların vites geçişleri ve sesleri de oldukça gerçekçi. Az megabaytlı yarış oyunları arayanlar için en güzel oyun olduğunu söyleyebilirim. 

Turok: Dinosaur Hunter

Turok: Dinosaur Hunter

Oyundaki amacınız korsanların elinde bulunan altınları geri almak. Korsanlar her yerden çıkabilir. Ondan dolayı dikkatli olmalısınız.Hakkınız azaldığında, bölgede bulunan hayvanları öldürün. Böylece düşen can seviyenizi yükseltebilirsiniz. Grafik kalitesi çok iyi olmasa da, size aksiyon yaşatacak güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim.