Pazartesi günü ‘Distortion’ için bir ‘ilerleme fragmanı’ yayınlanacak

Pazartesi günü ‘Distortion’ için bir ‘ilerleme fragmanı’ yayınlanacak

Game Art Pioneers, DISTORTION oyununun ilk “ilerleme fragmanını” Pazartesi günü, 29 Nisan’da sunacak. Video, mevcut Nisan versiyonundan oyun içi görüntüler içerecek.

“İlerleme fragmanı”, Game Art Pioneers ekibinin oyun geliştirme sürecini ve zamanla oyunun değişimini sergilemek için planladığı yeni bir video türüdür. Daha önce bu tür videolar sadece stüdyo içinde raporlama amacıyla kullanılıyordu. Ancak geçtiğimiz yılın Kasım ayında bir video sızdıktan sonra stüdyo benzer videoları genel erişime açmaya karar verdi.

Game Art Pioneers’ın Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü Gleb Kadomtsev şunları belirtti:

Açık kapı politikasını benimsiyoruz. Bu, oyun geliştirme süreci hakkında maksimum açıklıkta bilgi verme ve potansiyel oyuncularımızla en son haberleri paylaşma çabasında olduğumuz anlamına gelir. Tabii ki, her potansiyel oyuncuyu stüdyoya davet edemeyiz, ancak ben kişisel olarak her birkaç ayda bir medya temsilcilerini, büyük blog yazarlarını ve sektör uzmanlarını stüdyoya davet ediyorum, böylece oyunu görebilirler ve ilerlemeleri izleyebilirler, sonra da gördüklerini kendi izleyicilerine anlatabilirler. Bu politikanın bir uzantısı olarak, oyuncuların aynı şeyi yapmalarına yardımcı olacak “ilerleme fragmanları” serisini başlatıyoruz.

Game Art Pioneers’ın Kurucu ve Sanat Direktörü Dmitry Zdesyev şunları ekledi:

Her şey son derece dürüst. Yarım yıl önce fragmanı izlediniz, şimdi izliyorsunuz, yarım yıl sonra güncellenmiş olanına bakın ve bu şekilde piyasaya sürülene kadar takip edin. Tabii ki, oyunla ilgili diğer videoları da yayınlayacağız, ancak bu tür fragmanlarla sizin nabzımızı tutuyoruz.