Back 4 Blood, Erken Erişim Tarihleri Belli Oldu

Back 4 Blood, Erken Erişim Tarihleri Belli Oldu

Back 4 Blood'un Ağustos ayındaki açık betasını kaçırdıysanız bile oyunu deneyimleme şansına hâlâ daha sahipsiniz. Aynı zamanda oyunun eski sürümlerinden birini önceden sipariş ettiyseniz oynama imkanınız olabilir. Eğer betayı deneyimleyip ve daha sonra oyunu alma gibi bir planınız varsa betada kaldığınız yerden başlayamayacaksınız. Oyuna en baştan baştan başlamanız gerekmekte. 

Erken Erişim Tarihleri

Xbox / Windows / PlayStation: 12 Ekim 2021

Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacak olan birinci şahıs nişancı, hayatta kalma-korku oyunu Back 4 Blood, 12 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. 

 

Zombi ve atış oyunlarının oldukça başarılı bir temsilcisi olan Left 4 Dead, 2000'li yılların başında çok oyunculu FPS oyunlarını bu kadar popüler yapan oyunlardan biridir.Resmi bir devam oyunu olmasa da Turtle Rock Studios, Left 4 Dead oynanışına dayalı yeni bir Back 4 Blood oyunu yayınlamaya hazırlanıyor. 

Oynanış açısından, “Back 4 Blood” doğal olarak “Left 4 Dead” ile birçok benzerliğe sahiptir. Aynı şekilde ana görevde oyuna tek başınıza girerseniz toplam 4 kişi olarak oynayacaksınız ve 3 yapay zeka yoldaş size eşlik edecek. Bu yapay zeka oyuncuları, silahlar ve yetenekler açısından farklılık gösterecek. Oyunun asıl amacı 4 arkadaş olarak birlikte oynamak ve ilerlemek. Left 4 Dead'e çok benzeyen Back 4 Blood'da zombi sürüsünün her bir parçasını yok ederek güvenli odaya ulaşmaya çalışacaksınız. 

Önceki Left 4 Dead ile karşılaştırıldığında, Back 4 Blood ayrıca daha fazla silaha, oynanabilir karakterlere, görevlere, haritalara ve zombi türlerine sahip olacak. Back 4 Blood, çok oyunculu oyunlara odaklansa da, belirli bir hikaye ve yapay zeka desteğiyle tek başınıza oynayabileceğiniz bir hikaye bölümüne sahip olacak.  

Back 4 Blood, tıpkı Left 4 Dead gibi zombilerin kol gezdiği bir dünyada geçiyor. Oyun fragmanında görüldüğü gibi, bir grup araştırmacı Kanada'daki Pingruitt Krateri'nde solucan benzeri bir uzaylı türü keşfetti.