Baldur's Gate 3'ün Framanı Yayınlandı

Baldur's Gate 3'ün Framanı Yayınlandı

 Oldukça geniş bir geliştirici takımına sahip Baldur's Gate serisi için çalışan şirketler şöyle; Larian Studios, Beamdog, BioWare, Black Isle Studios, Snowblind Studios, Magic Pockets, Graphhsim Entertainment, Overhaul Games ve son olarakta BioWare Corporation geliştirici şirketleri oyun için hizmet vermekte. 

 

 Dünyanın en popüler rol yapma oyunlarından birisi olan Baldur's Gate 3, ejderhalarla dolu bir dünyada geçmektedir. Geliştirici şirketlerin bir süredir serinin 3. oyununun çıkmasına karşı yapılan haberlere açıklık getirerek oyunun fragmanını yayınladı. Resmi Twitter hesabından paylaştığı fragman ile oyunların merak ettikleri bazı sorulara açıklık getirdi. Geliştirici şirketin yaptığı açıklama şöyle: “Biliyoruz, hepiniz uzun zamandır bekliyorsunuz, bu yüzden hep beraber yeni hikâyeler yaratmaya hazır olun. Baldur's Gate 3 hakkında daha çok bilgi, 6 Haziran tarihinde başlayacak olan Guerrila Collective ile birlikte Haziran ayı boyunca sizlere ulaşacak.” 

 Larian Studios'un paylaştığı fragmanla oyunun çevresel yapısını, oyunda yer alan karakterleri ve dövüş mekaniklerin nasıl olduğuna dair görsel bilgiler veriyor. Yakın ve uzak dövüşün yer aldığı dövüş mekanikleri içinde ayrıca sihir tabanlı mekaniklerde bulunuyor. Zindanlar ve Ejderhalarla dolu olan bu dünya da kahramanımız ile uzun bir yolculuğa çıkacağız. Şimdilik yalnızca tek oyunculu modu ile çıkması beklenen Baldur's Gate 3'te birçok yağmalar yapıp para kazanacağız. Ayrıca duygulara da yer verilen bu oyunda diğer karakterler ile aşk yaşayabileceğiz.