Baldur’s Gate 3 Geliştiricileri Yama 6’da yeni öpüşme animasyonunu gösterdi

Baldur’s Gate 3 Geliştiricileri Yama 6’da yeni öpüşme animasyonunu gösterdi

Bu hafta, Baldur’s Gate 3 için 6. güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme ile oyunun bilinen “gelişmiş öpücükleri”ne eklenecek. Ayrıca Larian, bir video yayınlayarak Shadowheart’ın yeni aşk öpücüğü animasyonunu gösterdi.

Twitter’da yayınlanan videoda, Shar’ı takdis eden Cleric’in yeni öpücük yeteneklerini Lae’zel üzerinde denemesi heyecan verici bir değişiklik. Hepsi oldukça tutkulu ve dramatik. “Bu hak ettiğin şey diye düşünüyorum,” diyerek Shadowheart, sonra omuzlarından githyanki’yi kucaklar ve onu döndürür, ateşli ve oldukça uzun öpücüğe geçmeden önce.

Baldur’s Gate 3 hayranlarının mutluluklarına hakim olamadıkları aşikâr. Birçoğu, sadece yeni öpücükler için tekrar oynamayı planlıyor. Birisi yorumlarda, “Yeniden başlamak ve tekrar Shadowheart ile romantizmi döndürmek için tam zamanı,” diye yazdı. Kimi diğeri ise, “Gizemli bir kız için gizemli bir öpücük! Yaratıcıyı seviyorum,” diye yazdı. Bir başkası, “Diğer oyunları oynamama izin veriyorsunuz,” diye belirtince Larian şaka ile cevap verdi: “Ups.”

Elbette, Patch 6 sadece yeni ve gelişmiş öpücükler değil. Geliştiricilere göre, bu “ağır güncelleme” aynı zamanda zor Honor Mode’da yeni efsanevi beceriler, kamp yerinde yeni durgunluk animasyonları ve birçok hata düzeltmeleri de içerecek.

6. yamayı ne zaman yayınlayacakları henüz bilinmiyor, ancak içinde çok romantizm olduğundan Larian’ın belki de Sevgililer Günü hediyesi olarak planlamış olabileceği düşünülüyor.