Baldur’s Gate 3 hayranı, karakterlerin yüzlerini Nicolas Cage’ın yüzüyle değiştirdi ve sonucu paylaştı. Şimdi nasıl göreceğiz bunu?

Baldur’s Gate 3 hayranı, karakterlerin yüzlerini Nicolas Cage’ın yüzüyle değiştirdi ve sonucu paylaştı. Şimdi nasıl göreceğiz bunu?

Baldur’s Gate 3 hayranlarından biri karakterlerin yüzlerini Nicholas Cage’in yüzüyle değiştirdi ve lanetli eserini toplulukla paylaştı. Ağustos ayında piyasaya sürülen Baldur’s Gate 3 büyük ilgi görüyor ve hayranlar boşa vakit kaybetmiyor, oyunun konseptiyle ilgili ilginç fikirlerini paylaşıyorlar.

Jirkislo, gönderisini “Cage’in İstilası” olarak adlandırdı ve oldukça uygun bir isim. Baldur’s Gate 3’teki her arkadaş karakterin yüzünü ve oyunun ana kötülerini Nicholas Cage’in yüzüyle değiştirdi.

Yorumlarda, “Bunu nasıl unutacağım?” ve “Bu tamamen lanetli” gibi yorumlar görülebilir, ancak bu fikir birçok kişiye hitap etti. Katılımcılar, bu karakterlere Cage tarzında isimler bile verdiler: Cagegerion, Cagehart, Cagelock ve diğerleri. Tartışmalara katılanlar, bazı yaratmaların oldukça iyi uyum sağladığını düşünüyor ve bir oyuncu, aktörün herhangi bir oyun uyarlamasında ideal bir Rafail olabileceğini bile belirtti.

Ne yazık ki, kullanıcı bu görüntüleri nasıl oluşturduğunu bildirmedi – yapay zeka yüz değiştirme uygulamasıyla mı yoksa kendi Photoshop’larıyla mı. Nicholas Cage henüz oyunun içinde olmasa da, bazı yorumcular oyun için bu tür yüzlerle mod yapılmasını dahi teklif ediyorlar. Baldur’s Gate 3’te deneyebileceğiniz birçok eğlenceli mod var, ancak 100 saat boyunca bu grup Cage’lerle oynamak farklı bir deneyim olurdu.