Baldur’s Gate 3 için Büyük Bir Yama 14 Şubat’ta Çıkabilirdi Ancak “Şanssız” Yorum Nedeniyle Ertelenebilir

Baldur’s Gate 3 için Büyük Bir Yama 14 Şubat’ta Çıkabilirdi Ancak “Şanssız” Yorum Nedeniyle Ertelenebilir


Belçikalı Larian stüdyosu tarafından geliştirilen Baldur’s Gate 3 için ilk büyük güncellemenin 2024 yılında çıkışının duyuruldu. Adım adım bir rol yapma oyunu, altıncı tam güncelleme ile birlikte birçok düzeltme, iyileştirilmiş öpücük animasyonları ve diğerleri gibi birçok iyileştirme alması bekleniyor. Güncelleme bu hafta için planlanmıştı ve muhtemelen geliştiriciler Valentine’s Day tatilini aynı anda kutlamak için onu 14 Şubat’ta çıkarmak istediler. Ancak artık yama sürümü, bir çok şanslı yorum nedeniyle tehlikede.

Baldur’s Gate 3 için yeni büyük bir yama çıkışından hemen sonra, içeriğini ve çıkış tarihini aktif biçimde tartışmaya başladılar. Geliştiricilerin sonraki tepkilerine göre, yama çıkış tarihini tahmin eden ilk kişi dyingnome takma adıyla bilinen bir sanatçı oldu. O, altıncı güncellemenin 14 Şubat’ta piyasaya sürüleceğini ve geliştiricilerden özel bir hediye olarak oyun içi öpücüklerin Sevgililer Günü’nde oyunda sunulacağını tahmin etti. Larian Studios yetkilileri yalnızca bu yoruma beklenmedik bir şekilde cevap vererek, öfkeli bir penguen ve “Şimdi yapmayacağım” yazısını bıraktılar. Bu olaydan sonra geliştiriciler birkaç kez daha bilinçli olarak oyunun bu tarihte güncelleme yayımlanmayacağını tekrarladılar.

Larian’daki geliştiricilerin oyuncularla alay etmeyi sevdikleri yerde, Larian’daki geliştiricilerin sözlerinin ne kadar doğru çıkacağını yakında öğreneceğiz. Muhtemelen Baldur’s Gate 3’ün yazarları birkaç gün içinde güncellemeyi yine de çıkaracaklar.