Baldur’s Gate 3 Steam’de yarım milyon incelemeye ulaştı, bunların %96’sı olumlu

Baldur’s Gate 3 Steam’de yarım milyon incelemeye ulaştı, bunların %96’sı olumlu

Baldurs Gate 3 rol yapma oyunu Larian Studios tarafından oldukça popüler, ancak ne kadar? Steam’deki başarıları kesinlikle olumlu bir tablo çiziyor. Oyunun şu anda 500.048 kullanıcı incelemesine sahip olduğu ve bunların %96’sının olumlu olduğu biliniyor, bu da oyunun platformda “son derece olumlu” bir derece elde etmesini sağladı.

Yayıncı direktörü Michael Daus X (önceden Twitter) üzerinde bu başarıya dikkat çekti ve Larian topluluk ekibine teşekkür etti.

Steam’de 500.000’den fazla inceleme için teşekkürler. Çılgın bir sayı. Yaklaşık 9 yıl önce veya öyle bir şeyde, bu kadar çok incelemesi olan oyunlara bakıyordum ve bu ne kadar çılgın diye düşünüyordum. Şimdi, bu sayıya ulaştığımızda aklımda tüm bunlardan başka sadece… lanet olası, topluluk ekibimize teşekkürler.

Baldur’s Gate 3, yaklaşık üç yıl erken erişimden sonra Steam’de 2023 yılında piyasaya sürüldü, ardından PS5 için Eylül ayında ve nihayetinde Aralık ayında Xbox Series X|S için piyasaya sürüldü. Oyun hemen birçok kişiyi oynanışı, özgürlüğü, hikayesi ve diğer birçok özelliği ile etkiledi.